UA-28612746-3

ANIMATIE LATEN MAKEN

LAAT EEN UNIEKE 2D OF WHITEBOARD ANIMATIE MAKEN

Animatie laten maken? Dutch-Animations is al 7 jaar gespecialiseerd in het maken van animaties, ook wel bekend als explanimations of uitleganimaties. Bij ons kun je kiezen uit meerdere stijlen, zoals whiteboard animaties of 2D animaties. 

Een animatie laten maken biedt veel voordelen. Zo kun je meer bezoekers naar je website trekken vanaf social media,  hoger ranken in Google omdat de bezoekduur toeneemt of uitleg geven in nieuwsbrieven.

Bij Dutch-Animations is het productieproces ongekend eenvoudig en kennen wij een korte doorlooptijd. Als het moet werken wij zelfs in de weekenden door. Als kers op de taart zijn onze animaties uiterst betaalbaar.

Alle animaties die wij maken worden op maat gemaakt. Zo worden voor de whiteboard animaties alle illustraties ambachtelijk door onze cartoonist met de hand op papier getekend, waarna deze met de computer bewerkt worden. Wij werken dus niet met standaard tekeningen. Wij leveren jou dus gegarandeerd een unieke en onderscheidende animatie!

Animatie laten maken

2D ANIMATIES

In een 2D animatie (ook wel bekend als uitlegvideo of explanimation) leg je informatie op een eenvoudige en pakkende manier uit. We kunnen werken met of zonder characters en kunnen het een losse stijl geven of juist wat zakelijk. Ook kunnen we afbeeldingen of video’s die jij ons aanlevert in de animaties verwerken. Je ziet het al…er zijn veel mogelijkheden. Overweeg je voordelig een animatie te laten maken? Stuur ons dan een mail en wij vertellen je graag meer over het proces, de prijzen en de mogelijkheden.

WHITEBOARD ANIMATIES

Als je door ons een whiteboard animatie laat maken kun je op een leuke en pakkende wijze informatie op een begrijpelijke manier uitleggen. Met een hand die de illustraties tekent trek je ongetwijfeld op een positieve manier de aandacht. We kunnen elementjes laten bewegen en de animatie versterken met een voice-over of rechtenvrije muziek. Wij kunnen jouw animatie zowel zakelijk, schematisch als humoristisch maken.

ANIMATIE LATEN MAKEN DOOR DUTCH-ANIMATIONS

UNIEKE TEKENSTIJL

UNIEKE TEKENSTIJL

Wij onderscheiden ons door een unieke tekenstijl. Elke illustratie voor een whiteboard animatie wordt met de hand getekend en komt niet uit een computerprogramma.

SCHERP GEPRIJSD

SCHERP GEPRIJSD

Zowel onze 2D als whiteboard animaties zijn niet duur. Wij kunnen de prijs scherp houden omdat wij al onze animaties zelf produceren.

SCRIPT

SCRIPT

Als je een animatie laat maken is een aansprekend script natuurlijk belangrijk. Een script bedenken is bij de prijs inbegrepen, dus je betaalt hiervoor niks extra.

SNEL GELEVERD

SNEL GELEVERD

Door onze effectieve werkwijze en persoonlijk contact hoef je niet lang te wachten op je explanimation. Door onze jarenlange ervaring werken wij als een geoliede machine waardoor de productietijd kort is.

WAAROM EEN ANIMATIE LATEN MAKEN?

CALL TO ACTION

In een animatie kun je mensen aanzetten tot actie. Maak je publiek enthousiast en haal ze uit de luie stoel.

PRESENTEREN

Schud je publiek wakker met een spetterende animatie en zorg dat jouw verhaal nog lang blijft hangen!

TRAINING & E-LEARNING

Verduidelijk de lesstof met een leuke (interactieve) uitleganimatie en zorg dat iedereen met een 10 de klas of online cursus verlaat.

Unique selling points

Waarin blinkt jouw bedrijf uit? Maak indruk door successen in een animatie aan je fans te laten zien.

Uitleg product en dienst

Leg uit hoe jullie meest populaire producten werken of hoe klanten gebruik kunnen maken van jullie diensten.

Herkomst en MVO

Waar komen jullie producten vandaan? Uit welke stadia bestaat het productieproces en wat doet het bedrijf om een eerlijke herkomst te garanderen?

Organogram

Laat zien wat de verschillende afdelingen binnen het bedrijf precies doen en plaats de animatie op intranet.

Verandermanagement

Mensen hebben vaak weerstand tegen verandering. Maak in een animatie inzichtelijk welke veranderingen zijn doorgevoerd en welke veranderingen op stapel staan.

Wachtruimte

Niets is vervelender dan wachten. Speel een leuke educatieve animatie af op TV of laat de highlights van het bedrijf zien. Zo maak je van wachttijd echt quality time!

Reacties social media

Wat zeggen je fans op social media over jouw bedrijf? Selecteer de leukste reacties en laat deze zien in een animatie!

Gedragsregels

Werknemers maken het bedrijf, maar wat als niet alle neuzen dezelfde kant op staan? Welk gedrag wordt verwacht van het personeel op de werkvloer alsmede wat zij online over jouw bedrijf zeggen?

Beurzen

Je betaalt veel geld voor een stand, dus wil je zoveel mogelijk bezoekers aantrekken. Vertel iets over jullie producten of bedrijf in een animatie, zodat de stand de volle aandacht krijgt die het verdient!

DE WERKWIJZE VAN EEN ANIMATIE LATEN MAKEN

Briefing
Animatie laten maken

Aangenaam kennis maken! Stuur ons een briefing per e-mail of vertel ons je wensen in een persoonlijk kennismakingsgesprek. Wij helpen je alvast op weg: met welk doel wil je een animatie laten maken en voor welk publiek? Is het voor intern of extern gebruik? Gaat je voorkeur uit naar een 2D animatie of een whiteboard animatie? Heb je een huisstijlmanual? Stuur deze gerust mee zodat wij binnen de gestelde richtlijnen kunnen werken.

Ideeën + script
Animatie laten maken

Op basis van jouw briefing zetten wij onze grijze cellen aan het werk. Hoe kunnen we jouw verhaal zo pakkend mogelijk vertellen? Heb je al een script? Stuur maar door! Eventueel redigeren we kosteloos de tekst voor je. Bij een whiteboard animatie sturen we je eerst enkele ideeën voor de cartoons, voordat wij deze gaan uitwerken.

Ontwerpfase
Animatie laten maken

Na goedkeuring van de ideeën gaan we aan de slag en wordt het pas echt leuk.  We starten met animeren en gaan de cartoons uitwerken.

Audio, voice-over + correctieronde
Animatie laten maken

In deze fase voorzien we je animatie van muziek, geluidsfragmenten en eventueel een voice-over. Je kunt kiezen voor een voice-over in elke taal die je maar wilt. Tevens is dit het moment om de ruwe versie aan je te laten zien, zodat wij eventuele correcties kunnen doorvoeren.

Afwerking + oplevering
Animatie laten maken

Wij voeren eventuele correcties door, sturen de animatie in het gewenste format naar je door en geven je graag tips hoe je je animatie zo effectief mogelijk kunt inzetten. Have fun!

uitlegvideo-laten-maken

53 KEER MEER KANS OM GEVONDEN TE WORDEN!

De investering in video wordt al snel terugverdiend door een betere vindbaarheid van je website op internet. Een website met video maakt volgens Forrester Research 53 keer meer kans om op de voorpagina van Google te komen. Dit resulteert in meer bezoekers en aandacht voor jouw organisatie, bedrijf of product.

Op dit moment bestaat al 57 procent van het internetverkeer uit videocontent, volgens Cisco groeit dit in 2017 zelfs naar 69 procent. Genoeg reden dus om op die videoboot te springen!

EEN ABONNEMENT: ELKE MAAND EEN KORTE ANIMATIE LATEN MAKEN

Kom elke maand positief in beeld!

Wanneer wij iedere maand een korte animatie voor je maken trek je elke keer opnieuw de aandacht op een sympathieke manier. Zo wordt je onthouden!

social-media-animaties

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • “Wat heerlijk werken met Dutch-Animations. Zij denken mee, zijn creatief, snappen waar de klant naar op zoek is, de juiste humor, en dat alles opgeleverd volgens planning. De eerste whiteboard animaties voor een E-learning programma zijn ontstaan. Een prettige samenwerking zo. Het smaakt naar meer.”

  PAULINE TEUNISSEN
  PAULINE TEUNISSEN Prezz
 • “Rock sees and understands very fast what a customer wants. His mind set is very international and creative”

  FRITS POPMA
  FRITS POPMA Popma Fruit Expertise
 • "Net iets anders dan anders; een getekende animatie om klanten fijne feestdagen te wensen. Creatieve input, vlotte samenwerking en veel leuke reacties op het resultaat!"

  Kim van der Vorst
  Kim van der Vorst Sensus
 • "In december 2015 heb ik kennisgemaakt met Rock tijdens een netwerkbijeenkomst en in februari 2016 een vervolgafspraak gemaakt om een verzoek van Hanna Events te bespreken. In minder dan 2 weken was mijn wens vertaald in mooie voorbeelden, waarvan er 1 binnenkort zal prijken op de site van Hanna Events. Ik ben hier ontzettend blij mee en kan Rock van harte aanbevelen, om ook uw diensten, kennis en vaardigheden, kort en krachtig te laten weergeven door een cartoon!"

  Hanna Koedam
  Hanna Koedam Hanna Events
 • "Dutch-Animations doet wat de klant vraagt. Het realiseren van een animatie met een boodschap kun je aan Rock overlaten. Met enkele krachtige uitgangspunten is de samenwerking gestart en gegroeid tot een mooi product."

  Henriët van der Weg
  Henriët van der Weg Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie
 • "Dutch-Animations is een zeer professioneel bedrijf dat perfect op de vragen van de klant inspeelt. Rock denkt zeer goed mee over hoe je je doelgroep het beste kunt bereiken. Hij heeft tevens voor een zeer schappelijk tarief divers drukwerk voor ons ontwikkeld. Alles is met de grootste zorg uitgevoerd en met een verbluffend resultaat. Rock is een echte professional en een aanrader voor iedereen!"

  Martijn de Groot M. de Groot Klussenbedrijf

WIL JE EEN ANIMATIE LATEN MAKEN? STUUR ONS EEN BERICHT EN WIJ HELPEN JE GRAAG!

GRAAG OP DE HOOGTE GEHOUDEN WORDEN?

Neem contact op

Wil je graag een prijsindicatie? Stuur ons een mail en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text.