WIE ZIJN WIJ?

Dutch-Animations is gespecialiseerd in het maken van animaties. Wij vertellen jouw verhaal door middel van whiteboard animaties, 2D animaties, characters, cartoons en storywalls. Ook maken wij websites.

Wij zorgen ervoor dat jouw animatie een zo groot mogelijke indruk maakt, o.a. op social media. Alleen dan wordt content namelijk snel gedeeld. Verder is bij ons het productieproces eenvoudig en de doorlooptijd kort.

Jouw content wordt altijd met uiterste zorgvuldigheid op maat gemaakt. Zo worden voor de whiteboard animaties alle illustraties lekker ouderwets met de hand op papier getekend en komen niet standaard uit een computerprogramma rollen. Wij leveren jou dus gegarandeerd een uniek en onderscheidend product tegen een zeer scherpe prijs!

2D ANIMATIES

In een 2D animatie (ook wel bekend als uitlegvideo of explanimation) leg je informatie op een eenvoudige en pakkende manier uit. We kunnen werken met of zonder characters en kunnen het een losse stijl geven of juist wat zakelijk. Ook kunnen we afbeeldingen of video’s die jij ons aanlevert in de animaties verwerken. Je ziet het al…er zijn veel mogelijkheden. Overweeg je voordelig een animatie te laten maken? Stuur ons dan een mail en wij vertellen je graag meer over het proces, de prijzen en de mogelijkheden.

VIDEO INFOGRAPHICS

Met infographics in een animatie breng je data tot leven! Cijfers worden gevisualiseerd d.m.v. kleurrijke tabellen, diagrammen en grafieken. Als je bij ons een animatie met infographics laat maken is de doorlooptijd kort zodat je snel je infographics wereldkundig kunt maken.

WHITEBOARD ANIMATIES

Als je door ons een whiteboard animatie laat maken kun je op een leuke en pakkende wijze informatie op een begrijpelijke manier uitleggen. Met een hand die de illustraties tekent trek je ongetwijfeld op een positieve manier de aandacht. We kunnen elementjes laten bewegen en de animatie versterken met een voice-over of rechtenvrije muziek. Wij kunnen jouw animatie zowel zakelijk, schematisch als humoristisch maken.

WAAROM DUTCH-ANIMATIONS?

UNIEKE TEKENSTIJL

UNIEKE TEKENSTIJL

Wij onderscheiden ons door een unieke tekenstijl. Elke illustratie voor een whiteboard animatie wordt met de hand getekend en komt niet uit een computer-
programma.

SCHERP GEPRIJSD

SCHERP GEPRIJSD

Ondanks dat wij geen standaard tekeningen gebruiken zijn onze whiteboard animaties niet duur. Wij kunnen de prijs scherp houden omdat wij al onze producten zelf produceren.

SCRIPT

SCRIPT

Wij helpen je graag met het bedenken van een uniek en aansprekend script voor je whiteboard of 2D animatie. Dit is bij de prijs inbegrepen, dus je betaalt hiervoor niks extra.

SNEL GELEVERD

SNEL GELEVERD

Door onze effectieve werkwijze hoef je niet lang te wachten op je whiteboard of 2D animatie. Door onze jarenlange ervaring werken wij als een geoliede machine waardoor de productietijd kort is.

WAARVOOR KUN JE ANIMATIES INZETTEN?

CALL TO ACTION

In een animatie kun je mensen aanzetten tot actie. Maak je publiek enthousiast en haal ze uit de luie stoel.

PRESENTEREN

Schud je publiek wakker met een spetterende animatie en zorg dat jouw verhaal nog lang blijft hangen!

TRAINING & E-LEARNING

Verduidelijk de lesstof met een leuke (interactieve) uitleganimatie en zorg dat iedereen met een 10 de klas of online cursus verlaat.

Unique selling points

Waarin blinkt jouw bedrijf uit? Maak indruk door successen in een animatie aan je fans te laten zien.

Uitleg product en dienst

Leg uit hoe jullie meest populaire producten werken of hoe klanten gebruik kunnen maken van jullie diensten.

Herkomst en MVO

Waar komen jullie producten vandaan? Uit welke stadia bestaat het productieproces en wat doet het bedrijf om een eerlijke herkomst te garanderen?

Organogram

Laat zien wat de verschillende afdelingen binnen het bedrijf precies doen en plaats de animatie op intranet.

Verandermanagement

Mensen hebben vaak weerstand tegen verandering. Maak in een animatie inzichtelijk welke veranderingen zijn doorgevoerd en welke veranderingen op stapel staan.

Wachtruimte

Niets is vervelender dan wachten. Speel een leuke educatieve animatie af op TV of laat de highlights van het bedrijf zien. Zo maak je van wachttijd echt quality time!

Reacties social media

Wat zeggen je fans op social media over jouw bedrijf? Selecteer de leukste reacties en laat deze zien in een animatie!

Gedragsregels

Werknemers maken het bedrijf, maar wat als niet alle neuzen dezelfde kant op staan? Welk gedrag wordt verwacht van het personeel op de werkvloer alsmede wat zij online over jouw bedrijf zeggen?

Beurzen

Je betaalt veel geld voor een stand, dus wil je zoveel mogelijk bezoekers aantrekken. Vertel iets over jullie producten of bedrijf in een animatie, zodat de stand de volle aandacht krijgt die het verdient!

uitlegvideo-laten-maken

53 KEER MEER KANS OM GEVONDEN TE WORDEN!

De investering in video wordt al snel terugverdiend door een betere vindbaarheid van je website op internet. Een website met video maakt volgens Forrester Research 53 keer meer kans om op de voorpagina van Google te komen. Dit resulteert in meer bezoekers en aandacht voor jouw organisatie, bedrijf of product.

Op dit moment bestaat al 57 procent van het internetverkeer uit videocontent, volgens Cisco groeit dit in 2017 zelfs naar 69 procent. Genoeg reden dus om op die videoboot te springen!

SLUIT VOORDELIG EEN ABONNEMENT AF

Kom elke maand positief in beeld!

Animaties worden vaak gedeeld via social media. Met een maandelijkse animatie op je accounts of in de nieuwsbrief trek je de aandacht op een sympathieke manier. Mond-tot-mond reclame is gratis én je wordt onthouden!

social-media-animaties

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • “Wat heerlijk werken met Dutch-Animations. Zij denken mee, zijn creatief, snappen waar de klant naar op zoek is, de juiste humor, en dat alles opgeleverd volgens planning. De eerste whiteboard animaties voor een E-learning programma zijn ontstaan. Een prettige samenwerking zo. Het smaakt naar meer.”

  PAULINE TEUNISSEN
  PAULINE TEUNISSEN Prezz
 • “Rock sees and understands very fast what a customer wants. His mind set is very international and creative”

  FRITS POPMA
  FRITS POPMA Popma Fruit Expertise
 • "Net iets anders dan anders; een getekende animatie om klanten fijne feestdagen te wensen. Creatieve input, vlotte samenwerking en veel leuke reacties op het resultaat!"

  Kim van der Vorst
  Kim van der Vorst Sensus
 • "In december 2015 heb ik kennisgemaakt met Rock tijdens een netwerkbijeenkomst en in februari 2016 een vervolgafspraak gemaakt om een verzoek van Hanna Events te bespreken. In minder dan 2 weken was mijn wens vertaald in mooie voorbeelden, waarvan er 1 binnenkort zal prijken op de site van Hanna Events. Ik ben hier ontzettend blij mee en kan Rock van harte aanbevelen, om ook uw diensten, kennis en vaardigheden, kort en krachtig te laten weergeven door een cartoon!"

  Hanna Koedam
  Hanna Koedam Hanna Events
 • "Dutch-Animations doet wat de klant vraagt. Het realiseren van een animatie met een boodschap kun je aan Rock overlaten. Met enkele krachtige uitgangspunten is de samenwerking gestart en gegroeid tot een mooi product."

  Henriët van der Weg
  Henriët van der Weg Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie

WIL JE EEN ANIMATIE LATEN MAKEN? STUUR ONS EEN BERICHT EN WIJ HELPEN JE GRAAG!

GRAAG OP DE HOOGTE GEHOUDEN WORDEN?

Neem contact op

Wil je graag een prijsindicatie? Stuur ons een mail en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text.