2D, 3D EN GEÏLLUSTREERDE CHARACTERS

Geef je bedrijf een gezicht!

Een character geeft je bedrijf letterlijk een gezicht, zowel intern als extern. Het character laat zien wat je als bedrijf wilt uitstralen, wat je nastreeft en vergroot de herkenbaarheid. Wij maken 2D en 3D characters die je kunt doorvertalen in elke denkbare uiting. Plaats je character op social media, website, intranet of in de nieuwsbrief en neem je volgers mee in zijn of haar avonturen!

Ontvang direct een offerte!

Character Huiswerkbegeleiding Zoetermeer

Character Afvalservice Gemeente Breda

Character Agel

Character laten maken

Character CNV

Character Afvalservice Etten-Leur

SLUIT VOORDELIG EEN ABONNEMENT AF

Kom elke maand in beeld met nieuwe infographics en profiteer van een flinke korting. Deel de avonturen van je characters via website, social media, nieuwsbrief en tv in de ontvangsthal. Je trekt op originele wijze de aandacht. Stuur ons een mail voor een offerte op maat. 

social-media-animaties

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • “Wat heerlijk werken met Dutch-Animations. Zij denken mee, zijn creatief, snappen waar de klant naar op zoek is, de juiste humor, en dat alles opgeleverd volgens planning. De eerste whiteboard animaties voor een E-learning programma zijn ontstaan. Een prettige samenwerking zo. Het smaakt naar meer.”

  PAULINE TEUNISSEN
  PAULINE TEUNISSEN Prezz
 • “Rock sees and understands very fast what a customer wants. His mind set is very international and creative”

  FRITS POPMA
  FRITS POPMA Popma Fruit Expertise
 • "Net iets anders dan anders; een getekende animatie om klanten fijne feestdagen te wensen. Creatieve input, vlotte samenwerking en veel leuke reacties op het resultaat!"

  Kim van der Vorst
  Kim van der Vorst Sensus
 • "In december 2015 heb ik kennisgemaakt met Rock tijdens een netwerkbijeenkomst en in februari 2016 een vervolgafspraak gemaakt om een verzoek van Hanna Events te bespreken. In minder dan 2 weken was mijn wens vertaald in mooie voorbeelden, waarvan er 1 binnenkort zal prijken op de site van Hanna Events. Ik ben hier ontzettend blij mee en kan Rock van harte aanbevelen, om ook uw diensten, kennis en vaardigheden, kort en krachtig te laten weergeven door een cartoon!"

  Hanna Koedam
  Hanna Koedam Hanna Events
 • "Dutch-Animations doet wat de klant vraagt. Het realiseren van een animatie met een boodschap kun je aan Rock overlaten. Met enkele krachtige uitgangspunten is de samenwerking gestart en gegroeid tot een mooi product."

  Henriët van der Weg
  Henriët van der Weg Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie
 • "Dutch-Animations is een zeer professioneel bedrijf dat perfect op de vragen van de klant inspeelt. Rock denkt zeer goed mee over hoe je je doelgroep het beste kunt bereiken. Hij heeft tevens voor een zeer schappelijk tarief divers drukwerk voor ons ontwikkeld. Alles is met de grootste zorg uitgevoerd en met een verbluffend resultaat. Rock is een echte professional en een aanrader voor iedereen!"

  Martijn de Groot M. de Groot Klussenbedrijf

CHARACTER LATEN MAKEN OF OFFERTE OPVRAGEN? STUUR EEN BERICHT!

GRAAG OP DE HOOGTE GEHOUDEN WORDEN?

Neem contact op

Wil je graag een prijsindicatie? Stuur ons een mail en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text.