ANIMATIE LATEN MAKEN VOOR E-LEARNING

Wil je animaties voor e-learning doeleinden laten maken? Wij zijn gespecialiseerd in het maken van animaties. Uitleganimaties zijn de ideale manier om werknemers nieuwe informatie bij te brengen. Denk bijvoorbeeld aan animaties voor nieuw personeel die nog bekend moeten raken met de veiligheidsprocedures. Wij geven jou de keuze uit meerdere stijlen, zoals whiteboard animaties of 2D animaties. 

Animaties laten maken door Dutch-Animations is ongekend eenvoudig. Een briefing per e-mail is in feite al voldoende. Wij gaan vervolgens het script bedenken en leveren je animaties voor e-learning snel op. Wil je meerdere uitleganimaties laten maken? Overweeg dan onze whiteboard animaties. Als wij een handgetekende animatie voor je maken is het relatief eenvoudig om in een later stadium illustraties toe te voegen of te verwijderen. Dit bespaart je het laten maken van geheel nieuwe extra animaties voor e-learning.

Animatie laten maken

HANDGETEKENDE ANIMATIES

Perfect in te zetten voor e-learning. Onze handgetekende animaties worden 100% met de hand getekend en zijn volstrekt onderscheidend! Wij werken niet met vast beeldmateriaal uit software, maar creëren alles met de hand. Zo ontstaan er animaties die 100% passen bij jouw bedrijf en toepasbaar zijn in jouw e-learning software. Uiteraard kunnen we getekende multiple choice vragen erin verwerken of humoristische cartoons. De keuze is aan jou. In getekende animatiefilmpjes is veel mogelijk. 

2D ANIMATIES

In een 2D animatie is veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het laten zien van foto’s of echte filmpjes (deze foto’s en filmpjes lever jij ons aan) waarna telkens een vraag in beeld verschijnt die de kijker moet beantwoorden. De animatiestijl kunnen we aanpassen aan jouw bedrijf. Neem contact met ons op om meer over de mogelijkheden van explanimations voor e-learning te horen. Wij vertellen je graag meer.

Ontvang direct een offerte!

WAAROM DUTCH-ANIMATIONS?

UNIEKE TEKENSTIJL

UNIEKE TEKENSTIJL

Wij werken niet met vast beeldmateriaal uit software! Elke cartoon voor een handgetekende explanimation wordt met de hand getekend en komt niet uit een programma.

ZEER SCHERPE PRIJZEN

ZEER SCHERPE PRIJZEN

Leuke animaties hoeven absoluut niet duur te zijn. Wij onderscheiden ons in de markt door een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Dit is mogelijk doordat wij alle animaties zelf ontwikkelen.

SCRIPT

SCRIPT

Een creatief script is bepalend voor je e-learning animatie. Bij ons is het schrijven en redigeren van scripts bij de kosten inbegrepen.

SNEL GELEVERD

SNEL GELEVERD

Geen lange wachttijden bij ons. Als je e-learning animaties door ons laat maken kun je ze al snel gebruiken in de e-learning software. De lijntjes zijn bij ons kort en het productieproces efficiënt.

LATER GEMAKKELIJK AANPASSEN

LATER GEMAKKELIJK AANPASSEN

Heb je meerdere animaties voor e-learning nodig? Geen probleem! Wij verwijderen of ontwikkelen extra illustraties. Dit scheelt je de kosten van een geheel nieuwe animaties voor e-learning.

PERSOONLIJK CONTACT

PERSOONLIJK CONTACT

Geen anonieme animatiestudio maar contact met mensen. Wij beantwoorden snel je vraag en gaan elke keer opnieuw met vol enthousiasme aan de slag.

WAAROM EEN E-LEARNING ANIMATIE LATEN MAKEN?

CALL TO ACTION

In een e-learning animatie kun je mensen aanzetten tot actie. Vertel wat ze moeten doen en op welke manier.

PRESENTEREN

Schud je publiek wakker met een spetterende animatie en zorg dat jouw verhaal nog lang blijft hangen!

TRAINING & E-LEARNING

Verduidelijk de lesstof met een leuke (interactieve) uitleganimatie en zorg dat iedereen met een 10 de klas of online cursus verlaat.

Unique selling points

Waarin blinkt jouw bedrijf uit? Maak indruk door successen in een animatie aan je fans te laten zien.

Uitleg product en dienst

Leg uit hoe jullie meest populaire producten werken of hoe klanten gebruik kunnen maken van jullie diensten.

Herkomst en MVO

Waar komen jullie producten vandaan? Uit welke stadia bestaat het productieproces en wat doet het bedrijf om een eerlijke herkomst te garanderen?

Organogram

Perfecte e-learning training: laat zien wat de verschillende afdelingen binnen het bedrijf precies doen en stel de kijker gerichte vragen.

Verandermanagement

Verandering gaat vaak samen met verzet. Vertel in een animatie hoe een nieuw proces of software werkt middels e-learning. Op die manier raken mensen eerder vertrouwd met de veranderde situatie.

Wachtruimte

Wachten wordt weer leuk. Speel een leuke educatieve animatie af op TV of laat de highlights van het bedrijf zien. Zo maak je van wachttijd echt quality time!

Reacties social media

Wat zeggen je fans op social media over jouw bedrijf? Selecteer de leukste reacties en laat deze zien in een animatie!

Gedragsregels

Werknemers maken het bedrijf, maar wat als niet alle neuzen dezelfde kant op staan? Welk gedrag wordt verwacht van het personeel op de werkvloer alsmede wat zij online over jouw bedrijf zeggen?

Beurzen

Je betaalt veel geld voor een stand, dus wil je zoveel mogelijk bezoekers aantrekken. Vertel iets over jullie producten of bedrijf in een animatie, zodat de stand de volle aandacht krijgt die het verdient!

HET PROCES: ANIMATIE LATEN MAKEN VOOR E-LEARNING

Briefing
Animatie laten maken

Wie zijn de mensen waarvoor de e-learning animaties gemaakt worden en welke boodschap wil je overbrengen? Wil je een 2D animatie of een whiteboard animatie laten maken? Werk je al met e-learning software en in welk format dienen de animaties aangeleverd te worden? Wij denken met je mee!

Ideeën + script
Animatie laten maken

Wij gaan aan de slag. Hoe vertellen we jouw boodschap op een leuke maar informatieve manier? Indien je wilt schrijven we het script voor je. Bij een whiteboard animatie sturen we je eerst ideeën en voorbeelden voor de cartoons, voordat wij deze definitief gaan illustreren.

Ontwerpfase
Animatie laten maken

Na goedkeuring van de ideeën gaan we aan de slag en wordt het pas echt leuk.  We starten met animeren en gaan de cartoons uitwerken.

Audio, voice-over + correctieronde
Animatie laten maken

In deze fase voorzien we je animatie van muziek, geluidsfragmenten en eventueel een voice-over. Je kunt kiezen voor een voice-over in elke taal die je maar wilt. Tevens is dit het moment om de ruwe versie aan je te laten zien, zodat wij eventuele correcties kunnen doorvoeren.

Afwerking + oplevering
Animatie laten maken

Wij voeren eventuele correcties door en versturen de animatie in het gewenste format zodat jullie hem kunnen implementeren in de e-learning software.

ABONNEMENT: MEERDERE E-LEARNING ANIMATIES LATEN MAKEN

Elke maand andere uitleganimaties voor e-learning!

Elke maand nieuwe animaties voor online trainingsdoeleinden. Dit is de keuze als je meerdere animaties wilt laten maken tegen gereduceerd tarief met telkens een andere boodschap. Neem even contact met ons op en wij vertellen je meer over een voordelig animatieabonnement. 

social-media-animaties

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • “Wat heerlijk werken met Dutch-Animations. Zij denken mee, zijn creatief, snappen waar de klant naar op zoek is, de juiste humor, en dat alles opgeleverd volgens planning. De eerste whiteboard animaties voor een E-learning programma zijn ontstaan. Een prettige samenwerking zo. Het smaakt naar meer.”

  PAULINE TEUNISSEN
  PAULINE TEUNISSEN Prezz
 • “Rock sees and understands very fast what a customer wants. His mind set is very international and creative”

  FRITS POPMA
  FRITS POPMA Popma Fruit Expertise
 • "Net iets anders dan anders; een getekende animatie om klanten fijne feestdagen te wensen. Creatieve input, vlotte samenwerking en veel leuke reacties op het resultaat!"

  Kim van der Vorst
  Kim van der Vorst Sensus
 • "In december 2015 heb ik kennisgemaakt met Rock tijdens een netwerkbijeenkomst en in februari 2016 een vervolgafspraak gemaakt om een verzoek van Hanna Events te bespreken. In minder dan 2 weken was mijn wens vertaald in mooie voorbeelden, waarvan er 1 binnenkort zal prijken op de site van Hanna Events. Ik ben hier ontzettend blij mee en kan Rock van harte aanbevelen, om ook uw diensten, kennis en vaardigheden, kort en krachtig te laten weergeven door een cartoon!"

  Hanna Koedam
  Hanna Koedam Hanna Events
 • "Dutch-Animations doet wat de klant vraagt. Het realiseren van een animatie met een boodschap kun je aan Rock overlaten. Met enkele krachtige uitgangspunten is de samenwerking gestart en gegroeid tot een mooi product."

  Henriët van der Weg
  Henriët van der Weg Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie
 • "Dutch-Animations is een zeer professioneel bedrijf dat perfect op de vragen van de klant inspeelt. Rock denkt zeer goed mee over hoe je je doelgroep het beste kunt bereiken. Hij heeft tevens voor een zeer schappelijk tarief divers drukwerk voor ons ontwikkeld. Alles is met de grootste zorg uitgevoerd en met een verbluffend resultaat. Rock is een echte professional en een aanrader voor iedereen!"

  Martijn de Groot M. de Groot Klussenbedrijf

ANIMATIE VOOR E-LEARNING LATEN MAKEN? STUUR EEN BERICHT!

GRAAG OP DE HOOGTE GEHOUDEN WORDEN?

Neem contact op

Wil je graag een prijsindicatie? Stuur ons een mail en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text.