EXPLANIMATION LATEN MAKEN

Explanimation laten maken? De animaties van Dutch-Animations zijn zeer onderscheidend door de unieke tekenstijl. Bij ons kun je kiezen uit meerdere stijlen voor je uitleganimatie, zoals whiteboard animaties of 2D animaties. 

Een explanimation kent veel voordelen. Plaats bijvoorbeeld op de homepage een corporate explanimation en op de subpagina’s korte animaties. Op die manier leg je heel doelgroepgericht iets uit over je product of dienst. 

De doorlooptijd is bij ons kort en het proces eenvoudig. Alle explanimations die wij maken worden geheel op maat gemaakt. Een briefing per mail is in feite het enige wat wij nodig hebben om onze creatieve grijze cellen aan het werk te zetten! Een aansprekend script is bij de prijs inbegrepen en niet onbelangrijk, onze explanimations zijn uiterst betaalbaar!

Animatie laten maken

HANDGETEKENDE EXPLANIMATION LATEN MAKEN

Onze handgetekende explanimations (whiteboard animaties) zijn écht onderscheidend. Wij maken de illustraties namelijk met de hand en werken niet met vast stockmateriaal. Voor grote én kleine bedrijven biedt dit de ideale mogelijkheid om unieke ‘eigentijdse’ explanimations te laten maken. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt, dus wij gaan graag creatief aan de slag. Wist je dat onze handgetekende explanimations een hele goede investering zijn als je bedenkt dat wij je explanimation later relatief gemakkelijk kunnen aanpassen? Zo krijg je veel waar voor je geld én een onderscheidende explanimation waar geen tweede van is!

2D EXPLANIMATION LATEN MAKEN

Een expanimation (uitleganimatie voor videomarketing) is ideaal om informatie snel en duidelijk uit te leggen. Als je denkt dat wij maar één animatiestijl aanbieden dan heb je het mis. We kunnen je explanimation grotendeels op wens maken in jouw gewenste ‘look and feel’ zodat het aan je verwachtingen voldoet. Mail ons even als je een offerte op maat wilt ontvangen voor jouw eigen explanimation, je krijgt snel antwoord!

Ontvang direct een offerte!

WAAROM LATEN MAKEN DOOR DUTCH-ANIMATIONS?

UNIEKE TEKENSTIJL

UNIEKE TEKENSTIJL

Geen duizend in een dozijn explanimations, maar gemaakt in een unieke stijl! De mogelijkheden met 2D zijn ruim en bij handgetekende uitleganimaties zelfs eindeloos.

ZEER SCHERPE PRIJZEN

ZEER SCHERPE PRIJZEN

Waarom je explanimation laten ontwikkelen door een duur bureau? Wij maken alle explanimations zelf. Hierdoor kunnen wij uitleganimaties aanbieden tegen scherpe tarieven.

SCRIPT

SCRIPT

Een creatief script is heel belangrijk als je je doel wilt bereiken met een explanimation. Wist je dat enkel een briefing per mail sturen voldoende is? Wij bedenken het script en dit kost niets!

SNEL GELEVERD

SNEL GELEVERD

Geen kastje naar de muur bij ons. Dutch-Animations is 7 jaar geleden opgericht en uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met 100% tevreden klanten. Wij zijn ook regelmatig partner voor spoedklussen.

LATER GEMAKKELIJK AANPASSEN

LATER GEMAKKELIJK AANPASSEN

Je explanimations later anpassen? Onze handgetekende uitlegvideo’s (whiteboard animaties) zijn in een later stadium gemakkelijk aan te passen. Denk aan het toevoegen of verwijderen van illustraties.

PERSOONLIJK CONTACT

PERSOONLIJK CONTACT

Snel antwoord op je vragen, zowel telefonisch als per mail. Wij helpen jou graag bij het laten slagen van je videomarketing project!

WAAROM EEN EXPLANIMATION LATEN MAKEN?

CALL TO ACTION

Een explanimation is écht effectief als je een duidelijke call-to-action erin opneemt. Zet iedereen in beweging!

PRESENTATIES

In een powerpoint of prezi presentatie kun je heel goed een explanimation laten zien, denk aan bedrijfsresultaten of onderzoeksresultaten.

ONLINE TOEPASSINGEN

Het laten maken van een explanimation is heel krachtig als je deze wilt verwerken in online toepassingen, zoals e-learningmodules.

UNIEKE KENMERKEN

Wat is nu echt bijzonder aan jouw bedrijf, product of dienst? Wees niet te bescheiden, maar laat het gerust zien door het laten maken van een explanimation.

INSTRUCTIEVIDEO'S

Hoe werkt jullie product of dienst? Toon korte instructievideo’s op landingspagina’s.

VERANTWOORD ONDERNEMEN

Met name consumenten hechten er waarde aan te weten waar een product geproduceerd is en of het proces transparant verloopt. Hoe mooi is het om dit te laten zien in je explanimation?

ORGANISATIESTRUCTUUR

Wie doet wat op welke afdeling? Kies voor het laten maken van een explanimation om jouw organisatiestructuur te verduidelijken.

ORGANISATIEVERANDERING

Elk bedrijf heeft met verandering te maken. Laat een organisatieverandering zien in een explanimation. Lees hier meer over lean.

ONTVANGSTHAL

Entertain bezoekers met een leuke uitlegvideo in de ontvangstruimte. In je explanimation komen de belangrijkste highlights voorbij van het bedrijf.

POSITIEVE REFERENTIES

Zijn mensen positief over je bedrijf of organisatie? Je kunt een explanimation laten maken waarin de mooiste beoordelingen voorbij komen.

OMGANGSVORMEN

Welke normen en waarden gelden binnen het bedrijf? In je explanimation komt duidelijk naar voren wat van het personeel verwacht wordt.

Beursstands

Iedereen weet dat het op beurzen moeilijk is om op te vallen. Het is rumourig en druk. Een explanimation in je stand valt natuurlijk op!

EXPLANIMATION LATEN MAKEN. HOE WERKT HET?

Briefing over je explanimation
Animatie laten maken

Een eenvoudige briefing voor het laten maken van een explanimation is voor ons voldoende, maar uiteraard kunnen we ook in een persoonlijk gesprek nader kennismaken. Hoe meer details je geeft over je uitlegvideo hoe beter.

Creatief script voor je explanimation
Animatie laten maken

Een explanimation laten maken hoeft absoluut niet ingewikkeld te zijn. We willen jou zoveel mogelijk uit handen nemen en zorgen dat de productie van je bedrijfsfilm jou zo min mogelijk tijd kost. Wij redigeren gratis het script dat je ons stuurt of ontwikkelen deze zelf! Op die manier krijg je een explanimation die aan je wensen voldoet.

Ontwerpfase voor je explanimation
Animatie laten maken

Nadat je het script hebt goedgekeurd gaan we aan de slag en start het proces pas echt. We starten namelijk met de uitwerking van je explanimation.

Geluid en correcties
Animatie laten maken

Je explanimation wordt voorzien van muziek en/of een een voice-over. Kies voor een Nederlandse voice-over of een andere taal. Mocht je eventueel correcties hebben dan gaan we die doorvoeren in je uitleganimatie.

Oplevering van je explanimation
Animatie laten maken

Wij sturen de explanimation naar je door, zodat je het per direct kunt publiceren. Geniet ervan!

uitlegvideo-laten-maken

EXPLANIMATION LATEN MAKEN GOED VOOR VINDBAARHEID

Wist je dat een explanimation laten maken goed is voor je online vindbaarheid? Een website met een uitlegvideo maakt volgens Forrester Research 53 keer meer kans om op de voorpagina van Google te komen. Dit resulteert in meer bezoekers en aandacht voor jouw organisatie, bedrijf of product. 

KIES VOOR EEN EXPLANIMATION BUNDEL

Kom elke maand met een andere explanimation in beeld!

Als je meerdere explanimations wilt laten maken is een abonnement wellicht iets voor jou. Zo val je elke maand opnieuw op en wordt je boodschap beter onthouden!

social-media-animaties

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • “Wat heerlijk werken met Dutch-Animations. Zij denken mee, zijn creatief, snappen waar de klant naar op zoek is, de juiste humor, en dat alles opgeleverd volgens planning. De eerste whiteboard animaties voor een E-learning programma zijn ontstaan. Een prettige samenwerking zo. Het smaakt naar meer.”

  PAULINE TEUNISSEN
  PAULINE TEUNISSEN Prezz
 • “Rock sees and understands very fast what a customer wants. His mind set is very international and creative”

  FRITS POPMA
  FRITS POPMA Popma Fruit Expertise
 • "Net iets anders dan anders; een getekende animatie om klanten fijne feestdagen te wensen. Creatieve input, vlotte samenwerking en veel leuke reacties op het resultaat!"

  Kim van der Vorst
  Kim van der Vorst Sensus
 • "In december 2015 heb ik kennisgemaakt met Rock tijdens een netwerkbijeenkomst en in februari 2016 een vervolgafspraak gemaakt om een verzoek van Hanna Events te bespreken. In minder dan 2 weken was mijn wens vertaald in mooie voorbeelden, waarvan er 1 binnenkort zal prijken op de site van Hanna Events. Ik ben hier ontzettend blij mee en kan Rock van harte aanbevelen, om ook uw diensten, kennis en vaardigheden, kort en krachtig te laten weergeven door een cartoon!"

  Hanna Koedam
  Hanna Koedam Hanna Events
 • "Dutch-Animations doet wat de klant vraagt. Het realiseren van een animatie met een boodschap kun je aan Rock overlaten. Met enkele krachtige uitgangspunten is de samenwerking gestart en gegroeid tot een mooi product."

  Henriët van der Weg
  Henriët van der Weg Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie
 • "Dutch-Animations is een zeer professioneel bedrijf dat perfect op de vragen van de klant inspeelt. Rock denkt zeer goed mee over hoe je je doelgroep het beste kunt bereiken. Hij heeft tevens voor een zeer schappelijk tarief divers drukwerk voor ons ontwikkeld. Alles is met de grootste zorg uitgevoerd en met een verbluffend resultaat. Rock is een echte professional en een aanrader voor iedereen!"

  Martijn de Groot M. de Groot Klussenbedrijf

EXPLANIMATION LATEN MAKEN OF OFFERTE OPVRAGEN? STUUR EEN BERICHT!

GRAAG OP DE HOOGTE GEHOUDEN WORDEN?

Neem contact op

Wil je graag een prijsindicatie? Stuur ons een mail en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text.