UA-28612746-3

WHITEBOARD ANIMATIES

In een whiteboard animatie kun je op een leuke en pakkende wijze informatie op een begrijpelijke manier uitleggen. Je kunt kiezen uit meerdere technieken, zoals een hand die de illustraties tekent, een slideshow, meerdere cartoons op één groot vel en kleur of zwart/wit. Ook kunnen we elementjes laten bewegen en kun je ervoor kiezen om de animatie te versterken met een voice-over of rechtenvrije muziek.

2D ANIMATIES

In een 2D animatie (ook wel bekend als uitlegvideo of explanimation) leg je informatie op een eenvoudige en pakkende manier uit. Denk hierbij aan uitleg over je product of usp’s van je bedrijf. Versterk je boodschap in de 2D animatie met een voice-over of rechtenvrije muziek. Net als een whiteboard animatie is de doorlooptijd van een 2D animatie bij ons kort, zodat je jouw eigen animatie snel met de wereld kan delen!

VIDEO INFOGRAPHICS

Met video infographics breng je data tot leven! Characters spelen in een dergelijke animatie niet de hoofdrol, maar cijfers worden verwerkt in tabellen, diagrammen en grafieken. Versterk je boodschap met een voice-over of muziek. Net als een whiteboard animatie en 2D animatie is de doorlooptijd van een animatie met infographics bij ons kort, zodat je snel beslagen ten ijs komt bij die belangrijke presentatie!

WAAROM EEN ANIMATIE LATEN MAKEN?

Origineel

Met een whiteboard of 2D animatie leg je informatie op een originele en begrijpelijke manier uit. Mensen associëren jouw merk direct met een positief gevoel!

Online vindbaarheid

Google meet de tijdsduur dat bezoekers op je website verblijven. De meeste mensen verlaten een website binnen 10 seconden, dus als zij een animatie van 1,5 á 2 minuten bekijken stijg je in de zoekresultaten!

Klantenbinding

Bewegende beelden onthouden mensen veel beter dan tekst. Reken maar dat mensen jouw whiteboard of 2D animatie onthouden en die lange saaie teksten van je concurrent vergeten!

Toename websitebezoek

Link de whiteboard of 2D animatie naar je website vanaf YouTube, social media en de nieuwsbrief en zorg voor een forse toename aan traffic!ndien verschijn je hoger in de zoekresultaten van Google.

WAAROM DUTCH-ANIMATIONS?

UNIEKE TEKENSTIJL

Wij onderscheiden ons door een unieke tekenstijl. Elke illustratie voor een whiteboard animatie wordt met de hand getekend en komt niet uit een computer-
programma.

SCHERP GEPRIJSD

Ondanks dat wij geen standaard tekeningen gebruiken zijn onze whiteboard animaties niet duur. Wij kunnen de prijs scherp houden omdat wij al onze producten zelf produceren.

SCRIPT

Wij helpen je graag met het bedenken van een uniek en aansprekend script voor je whiteboard of 2D animatie. Dit is bij de prijs inbegrepen, dus je betaalt hiervoor niks extra.

SNEL GELEVERD

Door onze effectieve werkwijze hoef je niet lang te wachten op je whiteboard of 2D animatie. Door onze jarenlange ervaring werken wij als een geoliede machine waardoor de productietijd kort is.

WAARVOOR KUN JE 2D of WHITEBOARD ANIMATIES INZETTEN?

INFORMEREN

Leg ingewikkelde informatie op een eenvoudige manier uit in een whiteboard of 2D animatie, zodat iedereen begrijpt wat je bedoelt.

VOORLICHTEN

Maak mensen duidelijk met welke veranderingen zij te maken krijgen. Iedereen houdt toch van helderheid?

PRESENTEREN

Schud je publiek wakker met een spetterende whiteboard of 2D animatie en zorg dat jouw verhaal nog lang blijft hangen!

TRAINING & E-LEARNING

Verduidelijk de lesstof met leuke (interactieve) illustraties en zorg dat iedereen met een 10 de klas of online cursus verlaat.

SLUIT VOORDELIG EEN ABONNEMENT AF

Kom iedere maand in beeld met nieuwe tips en informatie en profiteer van een flinke korting. Deel je animaties via website, social media, nieuwsbrief en tv in de ontvangsthal. Je trekt op originele wijze de aandacht. Stuur ons een mail voor een offerte op maat. 

social-media-animaties

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • “Wat heerlijk werken met Dutch-Animations. Zij denken mee, zijn creatief, snappen waar de klant naar op zoek is, de juiste humor, en dat alles opgeleverd volgens planning. De eerste whiteboard animaties voor een E-learning programma zijn ontstaan. Een prettige samenwerking zo. Het smaakt naar meer.”

  PAULINE TEUNISSEN
  PAULINE TEUNISSEN Prezz
 • “Rock sees and understands very fast what a customer wants. His mind set is very international and creative”

  FRITS POPMA
  FRITS POPMA Popma Fruit Expertise
 • "Net iets anders dan anders; een getekende animatie om klanten fijne feestdagen te wensen. Creatieve input, vlotte samenwerking en veel leuke reacties op het resultaat!"

  Kim van der Vorst
  Kim van der Vorst Sensus
 • "In december 2015 heb ik kennisgemaakt met Rock tijdens een netwerkbijeenkomst en in februari 2016 een vervolgafspraak gemaakt om een verzoek van Hanna Events te bespreken. In minder dan 2 weken was mijn wens vertaald in mooie voorbeelden, waarvan er 1 binnenkort zal prijken op de site van Hanna Events. Ik ben hier ontzettend blij mee en kan Rock van harte aanbevelen, om ook uw diensten, kennis en vaardigheden, kort en krachtig te laten weergeven door een cartoon!"

  Hanna Koedam
  Hanna Koedam Hanna Events
 • "Dutch-Animations doet wat de klant vraagt. Het realiseren van een animatie met een boodschap kun je aan Rock overlaten. Met enkele krachtige uitgangspunten is de samenwerking gestart en gegroeid tot een mooi product."

  Henriët van der Weg
  Henriët van der Weg Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie

GRAAG MEER WETEN?

GRAAG OP DE HOOGTE GEHOUDEN WORDEN?

Neem contact op

Wil je graag een prijsindicatie? Stuur ons een mail en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text.