ILLUSTRATIES

Geef de wereld kleur!

Met illustraties in je marketinguitingen ben je zeer origineel. Denk aan een mooie geillustreerde opmaak van je nieuwsbrief, illustraties op de website om zaken te verduidelijken, online advertentiebanners (affiliate marketing), verpakkingsmateriaal, beurswanden en wenskaarten.

Wandpaneel 1 voor tandartspraktijk

Wandpaneel 2 voor tandartspraktijk

Wandpaneel 3 voor tandartspraktijk

Wandpaneel 4 voor tandartspraktijk

Wandpaneel 5 voor tandartspraktijk

Wandpaneel 6 voor tandartspraktijk

Illustratie explanimation 1

Illustratie explanimation 2

Illustratie explanimation 3

MAAK JE EIGEN UNIEKE STORYWALL

Deel je verhaal nu ook offline met de wereld!

Visualiseer de werking van een product of proces en maak USP’s inzichtelijk. Op welke manier onderneemt jouw bedrijf op maatschappelijk verantwoorde wijze? Laat personeelsleden in getekende vorm zien. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Whiteboard animatie en illustraties restaurant laten maken
Whiteboard animatie en illustraties laten maken

SLUIT VOORDELIG EEN ABONNEMENT AF

Kom elke maand positief in beeld!

Cartoons en animaties worden vaak gedeeld via social media. Met een maandelijkse cartoon op je accounts of in de nieuwsbrief trek je de aandacht op een wel heel onderscheidende en sympathieke manier. Mond-tot-mond reclame is gratis én je wordt onthouden!

social-media-animaties

WIE ZIJN WIJ?

Dutch-Animations is een familiebedrijf en gespecialiseerd in storytelling. Wij vertellen online en offline jouw verhaal door middel van whiteboard animaties, 2D animaties, cartoons, illustraties en strips. Ook maken wij SEO geoptimaliseerde WordPress websites. 

Whiteboard en 2D animaties, cartoons, illustraties en strips zijn sympathieke marketingtools die vrijwel iedereen weet te waarderen en snel gedeeld worden via social media. 

Onze passie voor illustreren en online media komt samen in animeren. Wij werken met een klein team, maar het aantal opdrachten is sinds ons bestaan in hoog tempo toegenomen. Zo mogen wij voor eenmanszaken tot multinationals werken. 

Onze werkwijze is ambachtelijk. Zo worden voor de whiteboard animaties alle illustraties lekker ouderwets met de hand op papier getekend en komen niet standaard uit een computerprogramma rollen. Wij leveren jou dus gegarandeerd een uniek en onderscheidend product!

 • “Wat heerlijk werken met Dutch-Animations. Zij denken mee, zijn creatief, snappen waar de klant naar op zoek is, de juiste humor, en dat alles opgeleverd volgens planning. De eerste whiteboard animaties voor een E-learning programma zijn ontstaan. Een prettige samenwerking zo. Het smaakt naar meer.”

  PAULINE TEUNISSEN
  PAULINE TEUNISSEN Prezz
 • “Rock sees and understands very fast what a customer wants. His mind set is very international and creative”

  FRITS POPMA
  FRITS POPMA Popma Fruit Expertise
 • "Net iets anders dan anders; een getekende animatie om klanten fijne feestdagen te wensen. Creatieve input, vlotte samenwerking en veel leuke reacties op het resultaat!"

  Kim van der Vorst
  Kim van der Vorst Sensus
 • "In december 2015 heb ik kennisgemaakt met Rock tijdens een netwerkbijeenkomst en in februari 2016 een vervolgafspraak gemaakt om een verzoek van Hanna Events te bespreken. In minder dan 2 weken was mijn wens vertaald in mooie voorbeelden, waarvan er 1 binnenkort zal prijken op de site van Hanna Events. Ik ben hier ontzettend blij mee en kan Rock van harte aanbevelen, om ook uw diensten, kennis en vaardigheden, kort en krachtig te laten weergeven door een cartoon!"

  Hanna Koedam
  Hanna Koedam Hanna Events
 • "Dutch-Animations doet wat de klant vraagt. Het realiseren van een animatie met een boodschap kun je aan Rock overlaten. Met enkele krachtige uitgangspunten is de samenwerking gestart en gegroeid tot een mooi product."

  Henriët van der Weg
  Henriët van der Weg Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie

VRAAG VRIJBLIJVEND DE PRIJSLIJST AAN

WIL JIJ OOK GRAAG NIEUWS EN KORTINGSACTIES ONTVANGEN?

Neem contact op

Wil je graag een prijsindicatie? Stuur ons een mail en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text.