INFOGRAPHICS LATEN MAKEN

Het laten maken van infographics is ideaal om ‘saaie’ of ingewikkelde statistieken visueel te maken. Ze bieden een andere (visuele) manier om informatie te presenteren. Infographics kun je verwerken in presentaties of publiceren op de website, nieuwsbrief, intranet of via social media, zoals bijvoorbeeld groepen op LinkedIn. Infographics laten maken is dus een uitstekende manier om veel cijfers of teksten om te laten zetten in begrijpelijke kleurrijke afbeeldingen.

Op de marketingweblogs zijn infographics inmiddels niet meer weg te denken. Een interessante infographic draagt bij aan SEO, omdat hij zorgt voor inkomende links naar je website en gedeeld wordt op social media platformen, zoals Twitter en Facebook. Infographics lenen zich perfect voor ‘sharing’ en zijn dus een krachtige marketingtool.

Als instrument zijn ze veelzijdig. Je kan over elk denkbaar onderwerp infographics maken.

Wij adviseren de volgende stappen:

 • Bedenk welke doelgroep je wilt ‘aanspreken’
 • Waar wil je ze publiceren en verspreiden?
 • Bepaal de ‘tone of voice’ (kleurrijk, zakelijk?)
 • Maak een visueel ontwerp
 • Bepaal het kleurenschema
 • Zorg voor feiten en conclusies
 • Redigeer (zo min mogelijk tekst)

Infographic laten maken

Ontvang direct een offerte!

HOE WERKT HET LATEN MAKEN VAN EEN INFOGRAPHIC?

Briefing

Briefing

Stuur ons per mail een korte briefing met je wensen, de ruwe data en vertel ons welke boodschap je in de infographic wilt overbrengen. 

ONTWERPEN

ONTWERPEN

Na ontvangst van je briefing gaan we de infographic ontwerpen. De ruwe cijfers worden verwerkt. Uiteraard kun je aan ons evt. correcties doorgeven. 

Levering

Levering

Voor de meeste infographics is de doorlooptijd bij ons erg kort.  Je ontvangt de infographic per mail.

KIES VOOR EEN ABONNEMENT!

Wil je regelmatig infographics of visuals laten maken? Bij ons sluit je voordelig een abonnement af. Kom elke maand in beeld met nieuwe infographics. Deel de infographics via website, social media, nieuwsbrief en tv in de ontvangsthal. Je trekt op originele wijze de aandacht. Wil je weten wat het kost om infographics te laten maken? Stuur ons even een bericht! 

infographics laten maken abonnement

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • “Wat heerlijk werken met Dutch-Animations. Zij denken mee, zijn creatief, snappen waar de klant naar op zoek is, de juiste humor, en dat alles opgeleverd volgens planning. De eerste whiteboard animaties voor een E-learning programma zijn ontstaan. Een prettige samenwerking zo. Het smaakt naar meer.”

  PAULINE TEUNISSEN
  PAULINE TEUNISSEN Prezz
 • “Rock sees and understands very fast what a customer wants. His mind set is very international and creative”

  FRITS POPMA
  FRITS POPMA Popma Fruit Expertise
 • "Net iets anders dan anders; een getekende animatie om klanten fijne feestdagen te wensen. Creatieve input, vlotte samenwerking en veel leuke reacties op het resultaat!"

  Kim van der Vorst
  Kim van der Vorst Sensus
 • "In december 2015 heb ik kennisgemaakt met Rock tijdens een netwerkbijeenkomst en in februari 2016 een vervolgafspraak gemaakt om een verzoek van Hanna Events te bespreken. In minder dan 2 weken was mijn wens vertaald in mooie voorbeelden, waarvan er 1 binnenkort zal prijken op de site van Hanna Events. Ik ben hier ontzettend blij mee en kan Rock van harte aanbevelen, om ook uw diensten, kennis en vaardigheden, kort en krachtig te laten weergeven door een cartoon!"

  Hanna Koedam
  Hanna Koedam Hanna Events
 • "Dutch-Animations doet wat de klant vraagt. Het realiseren van een animatie met een boodschap kun je aan Rock overlaten. Met enkele krachtige uitgangspunten is de samenwerking gestart en gegroeid tot een mooi product."

  Henriët van der Weg
  Henriët van der Weg Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie
 • "Dutch-Animations is een zeer professioneel bedrijf dat perfect op de vragen van de klant inspeelt. Rock denkt zeer goed mee over hoe je je doelgroep het beste kunt bereiken. Hij heeft tevens voor een zeer schappelijk tarief divers drukwerk voor ons ontwikkeld. Alles is met de grootste zorg uitgevoerd en met een verbluffend resultaat. Rock is een echte professional en een aanrader voor iedereen!"

  Martijn de Groot M. de Groot Klussenbedrijf

OOK INFOGRAPHICS LATEN MAKEN OF GRAAG MEER WETEN?

GRAAG OP DE HOOGTE GEHOUDEN WORDEN?

Neem contact op

Wil je graag een prijsindicatie? Stuur ons een mail en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text.