LEAN

De intentie van lean (ook bekend als lean methode of lean management) is het continu verbeteren van betekenisvolle en efficiënte resultaten. Lean gaat om het verbeteren van processen.

Lean management is een vorm van verandermanagement en vereist een compleet andere manier van werken en denken. Vastberadenheid en leiderschap zijn nodig om een hele organisatie daarin mee te nemen. Bedrijfsresultaten worden door lean verbeterd door verspilling te elimineren.

Lean

WAT IS LEAN?

Lean is een managementfilosofie die gericht is op het tegengaan van verspilling. Lean verlaagt de doorlooptijd van A tot Z binnen een proces. Lean management richt zich op een succesvolle implementatie van lean technologie, zodat een substantiële verbetering van de bedrijfsresultaten gerealiseerd kan worden. De organisatie moet een continu verbetercultuur creëren en blijven streven naar perfectie.

lean
lean animatie laten maken

Een bedrijf of organisatie identificeert de wens van de klant. Tevens wordt de perceptie van waarde van de klant in kaart gebracht.

Je klanten goed behandelen is een factor waarmee je je nog steeds kunt onderscheiden in veel branches. Om klantvriendelijk te kunnen zijn moet je de klant centraal stellen.

Een organisatie brengt de waardestroom van processen in kaart en gaat verspillingen binnen deze processen tegen.

Met lean breng je werkvoorraden, processtappen en informatiestromen (aansturing) met de belangrijkste data in kaart.

lean
lean

De organisatie creëert een ononderbroken doorstroming (flow) van het product of de dienst.

Bij lean is er sprake van ‘Flow’ als een ‘Stuk’ of ‘Batch’ (goederen, materialen, etc.) door een proces stroomt zonder stil te staan. Bij One-Piece-Flow of Stuks-Productie binnen lean wordt gestreefd naar het continu doorstromen van een individueel stuk.

De organisatie voorkomt overproductie. Dit wordt bereikt door te zorgen dat er geen productie is zonder dat de vorige stap in het proces hier om vraagt (pull).

Met het pull-systeem wordt een vraaggestuurde lean keten in gang gezet. De keten begint met de vraag van de klant. Dit resulteert in een respons van de producent of leverancier. Elke processtap en elke logistieke keten is een aaneenschakeling van processen binnen lean.

lean

WAAROM EEN ANIMATIE OVER LEAN LATEN MAKEN DOOR DUTCH-ANIMATIONS?

In een animatie (ook wel bekend als bedrijfsanimatie, uitlegvideo of explanimation) kun je informatie op een eenvoudige manier uitleggen naar het personeel of je klanten. Met name een lean proces kun je heel goed verduidelijken door middel van een animatie. Versterk je animatie met een voice-over of muziek. De doorlooptijd tijdens het laten maken van een animatie is bij ons kort, zodat je jouw eigen animatie snel kan delen!

UNIEKE TEKENSTIJL

UNIEKE TEKENSTIJL

Wij onderscheiden ons door een unieke tekenstijl en snelle oplevertijd. De illustraties in onze whiteboard animaties worden op maat met de hand getekend en komen niet uit een computerprogramma.

SCHERP GEPRIJSD

SCHERP GEPRIJSD

Je koopt in bij de bron. Ondanks dat wij geen standaard tekeningen gebruiken zijn onze animaties niet duur. Wij kunnen de prijs scherp houden omdat wij al onze producten zelf produceren.

SCRIPT

SCRIPT

Script bedenken lastig? Wij helpen je graag met het bedenken van een uniek en aansprekend script voor je whiteboard of 2D animatie. Dit is bij de prijs inbegrepen, dus je betaalt hiervoor niks extra!

SNEL GELEVERD

SNEL GELEVERD

Door onze effectieve werkwijze en korte lijntjes hoef je niet lang te wachten op je whiteboard of 2D animatie. Door onze jarenlange ervaring werken wij als een geoliede machine waardoor de productietijd kort is.

WAARVOOR EEN ANIMATIE OVER LEAN LATEN MAKEN?

LANDINGSPAGINA'S

Op je homepage plaats je een algemene animatie over lean en op de landingspagina’s korte animaties (ideaal voor AdWords)

PRESENTEREN

Schud je publiek wakker met een animatie en zorg dat jouw verhaal over lean nog lang blijft hangen!

TRAINING & E-LEARNING

Verduidelijk een leanmethode met een leuke (interactieve) uitleganimatie en zorg dat iedereen met een 10 de klas of online cursus verlaat.

Unique selling points

Waarin blinkt jouw bedrijf uit? Maak indruk door lean in een animatie aan je klanten te laten zien.

Uitleg product en dienst

Leg uit hoe jullie meest populaire producten werken of hoe klanten gebruik kunnen maken van jullie diensten.

Herkomst en MVO

De ultieme lean uitleg: uit welke stadia bestaat het productieproces en wat doet het bedrijf om een eerlijke herkomst te garanderen?

Organogram

Laat zien wat de verschillende afdelingen binnen het bedrijf precies doen en plaats de animatie over lean op intranet.

Verandermanagement

Veranderen is lastig, maar cruciaal voor lean. Maak in een animatie inzichtelijk welke veranderingen zijn doorgevoerd en welke leanprocessen op stapel staan.

Wachtruimte

Niets is vervelender dan wachten. Speel een leuke educatieve animatie af op TV of laat de lean methode van het bedrijf zien. Zo maak je van wachttijd echt quality time!

Reacties social media

Wat zeggen je fans op social media over jouw bedrijf? Selecteer de leukste reacties en laat deze zien in een animatie!

Gedragsregels

Het gedrag van werknemers  is doorslaggevend voor een leanmethode en leanproces als geheel. Welk gedrag wordt verwacht van het personeel?

Beurzen

Je betaalt veel geld voor een stand, dus wil je zoveel mogelijk bezoekers aantrekken. Vertel iets over jullie producten of bedrijf in een animatie, zodat de stand de volle aandacht krijgt die het verdient!

uitlegvideo-laten-maken

53 KEER MEER KANS OM GEVONDEN TE WORDEN!

De investering in animatie en video wordt al snel terugverdiend door een betere vindbaarheid van je website op internet. Een website met video maakt volgens Forrester Research 53 keer meer kans om op de voorpagina van Google te komen. Dit resulteert in meer bezoekers en aandacht voor jouw organisatie, bedrijf of product. Genoeg reden dus om op die videoboot te springen!

EEN ABONNEMENT: ELKE MAAND EEN ANIMATIE OVER LEAN

Herhaling over een leanmethode werkt!

Animaties en bedrijfsfilmpjes worden vaak gedeeld. Met een maandelijkse animatie over lean (leanmethode of leanproces) binnen jouw organisatie trek je de aandacht op een sympathieke manier. Zo wordt je boodschap onthouden!

social-media-animaties

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • “Wat heerlijk werken met Dutch-Animations. Zij denken mee, zijn creatief, snappen waar de klant naar op zoek is, de juiste humor, en dat alles opgeleverd volgens planning. De eerste whiteboard animaties voor een E-learning programma zijn ontstaan. Een prettige samenwerking zo. Het smaakt naar meer.”

  PAULINE TEUNISSEN
  PAULINE TEUNISSEN Prezz
 • “Rock sees and understands very fast what a customer wants. His mind set is very international and creative”

  FRITS POPMA
  FRITS POPMA Popma Fruit Expertise
 • "Net iets anders dan anders; een getekende animatie om klanten fijne feestdagen te wensen. Creatieve input, vlotte samenwerking en veel leuke reacties op het resultaat!"

  Kim van der Vorst
  Kim van der Vorst Sensus
 • "In december 2015 heb ik kennisgemaakt met Rock tijdens een netwerkbijeenkomst en in februari 2016 een vervolgafspraak gemaakt om een verzoek van Hanna Events te bespreken. In minder dan 2 weken was mijn wens vertaald in mooie voorbeelden, waarvan er 1 binnenkort zal prijken op de site van Hanna Events. Ik ben hier ontzettend blij mee en kan Rock van harte aanbevelen, om ook uw diensten, kennis en vaardigheden, kort en krachtig te laten weergeven door een cartoon!"

  Hanna Koedam
  Hanna Koedam Hanna Events
 • "Dutch-Animations doet wat de klant vraagt. Het realiseren van een animatie met een boodschap kun je aan Rock overlaten. Met enkele krachtige uitgangspunten is de samenwerking gestart en gegroeid tot een mooi product."

  Henriët van der Weg
  Henriët van der Weg Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie
 • "Dutch-Animations is een zeer professioneel bedrijf dat perfect op de vragen van de klant inspeelt. Rock denkt zeer goed mee over hoe je je doelgroep het beste kunt bereiken. Hij heeft tevens voor een zeer schappelijk tarief divers drukwerk voor ons ontwikkeld. Alles is met de grootste zorg uitgevoerd en met een verbluffend resultaat. Rock is een echte professional en een aanrader voor iedereen!"

  Martijn de Groot M. de Groot Klussenbedrijf

OOK EEN ANIMATIE OVER LEAN LATEN MAKEN?

WIL JE OP DE HOOGTE GEHOUDEN WORDEN?

Neem contact op

Wil je graag een prijsindicatie? Stuur ons een mail en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text.