UA-28612746-3

WHITEBOARD ANIMATIE LATEN MAKEN

VAL OP MET EEN UNIEKE WHITEBOARD ANIMATIE

Whiteboard animatie laten maken? Dutch-Animations is al 7 jaar gespecialiseerd in het maken van creatieve whiteboard animaties. De illustraties worden vervaardigd door onze eigen huiscartoonist. 

Een whiteboard animatie laten maken biedt veel voordelen. Denk hierbij aan meer bezoekers op je website, betere vindbaarheid door Google en uitleg geven over veel verschillende producten of diensten. Bovendien is een whiteboard animatie in een later stadium ook aan te passen, mocht je deze korter of uitgebreider willen laten maken. 

De lijntjes voor het laten maken van een whiteboard animatie zijn bij Dutch-Animations uitermate kort en persoonlijk. Bovendien kennen wij een korte productietijd. Wij werken zelfs in de weekenden door, wat ideaal is voor spoedklussen. 

Wij onderscheiden ons door een unieke tekenstijl van de cartoonist. Alle tekeningen voor de whiteboard animaties worden op maat gemaakt. Wij werken nooit met standaard illustraties. Zo kunnen wij jou 100% garanderen dat we een unieke en creatieve whiteboard animatie voor je maken!

whiteboard animatie laten maken

WHITEBOARD ANIMATIE LATEN MAKEN DOOR DUTCH-ANIMATIONS

UNIEKE TEKENSTIJL

UNIEKE TEKENSTIJL

Wij onderscheiden ons door een unieke tekenstijl. Elke illustratie voor een whiteboard animatie wordt met de hand getekend en komt niet uit een computerprogramma.

SCHERP GEPRIJSD

SCHERP GEPRIJSD

Zowel onze 2D als whiteboard animaties zijn niet duur. Wij kunnen de prijs scherp houden omdat wij al onze animaties zelf produceren.

SCRIPT

SCRIPT

Als je een animatie laat maken is een aansprekend script natuurlijk belangrijk. Een script bedenken is bij de prijs inbegrepen, dus je betaalt hiervoor niks extra.

SNEL GELEVERD

SNEL GELEVERD

Door onze effectieve werkwijze en persoonlijk contact hoef je niet lang te wachten op je explanimation. Door onze jarenlange ervaring werken wij als een geoliede machine wat de productietijd verkort.

WAAROM EEN WHITEBOARD ANIMATIE LATEN MAKEN?

CALL TO ACTION

In een whiteboard animatie kun je mensen aanzetten tot actie. Maak ze enthousiast en zorg dat ze in beweging komen.

PRESENTEREN

Schud je publiek wakker met een spetterende whiteboard animatie en zorg dat jouw verhaal goed overgebracht wordt!

TRAINING & E-LEARNING

Verduidelijk de lesstof met een leuke (interactieve) whiteboard animatie en zorg dat iedereen met een 10 de klas of online cursus verlaat.

Unique selling points

Waarin blinkt jouw bedrijf uit? Maak indruk door successen in een whiteboard animatie aan je fans te laten zien.

Uitleg product en dienst

Leg uit hoe jullie meest populaire producten werken of hoe klanten gebruik kunnen maken van jullie diensten.

Herkomst en MVO

Waar komen jullie producten vandaan? Uit welke stadia bestaat het productieproces en wat doet het bedrijf om een eerlijke herkomst te garanderen?

Organogram

Laat zien wat de verschillende afdelingen binnen het bedrijf precies doen en plaats de animatie op intranet.

Verandermanagement

Mensen houden van nature niet van verandering. Maak in een whiteboard animatie duidelijk welke veranderingen op stapel staan en wat er van iedereen verwacht wordt.

Wachtruimte

Niets is vervelender dan wachten. Speel een leuke educatieve animatie af op TV of laat de highlights van het bedrijf zien. Zo maak je van wachttijd echt quality time!

Reacties social media

Wat zeggen je fans op social media over jouw bedrijf? Selecteer de leukste reacties en laat deze zien in een whiteboard animatie!

Gedragsregels

Werknemers maken het bedrijf, maar wat als niet alle neuzen dezelfde kant op staan? Welk gedrag wordt verwacht van het personeel op de werkvloer alsmede wat zij online over jouw bedrijf zeggen?

Beurzen

Een beurs moet geld opleveren, dus wil je zoveel mogelijk bezoekers naar je stand krijgen. Vertel iets over jullie producten of bedrijf in een whiteboard animatie, zodat jouw bedrijf de volle aandacht krijgt die het verdient!

DE WERKWIJZE VAN EEN WHITEBOARD ANIMATIE LATEN MAKEN

Briefing
whiteboard animatie laten maken

Aangenaam kennis maken! Stuur ons een briefing per e-mail of vertel ons je wensen in een persoonlijk kennismakingsgesprek. Wij helpen je alvast op weg: met welk doel wil je een whiteboard animatie laten maken en voor welk publiek? Is het voor intern of extern gebruik? Gaat je voorkeur uit naar een zakelijke, schematische of humoristische whiteboard animatie? Heb je een huisstijlmanual? Stuur deze gerust mee zodat wij binnen de gestelde richtlijnen kunnen werken.

Ideeën + script
whiteboard animatie laten maken

Op basis van jouw briefing zetten wij onze grijze cellen én de potloden aan het werk. Hoe kunnen we jouw verhaal zo samenhangend mogelijk vertellen? Heb je al een script? Stuur maar door! Eventueel redigeren we kosteloos de tekst voor je. We sturen je eerst enkele ideeën voor de cartoons, voordat wij deze gaan uitwerken in de definitieve whiteboard animatie.

Ontwerpfase
whiteboard animatie laten maken

Na goedkeuring van de ideeën gaan we aan de slag en wordt het pas echt leuk.  We starten met animeren en gaan de cartoons uitwerken.

Audio, voice-over + correctieronde
whiteboard animatie laten maken

Kies je voor het laten maken van een whiteboard animatie, dan wil je natuurlijk dat de animatie de juiste sfeer overbrengt. In deze fase voorzien we je whiteboard animatie van muziek, geluidsfragmenten en eventueel een voice-over. Je kunt kiezen voor een voice-over in elke taal die je maar wilt, van Nederlands tot Chinees. Tevens laten we in dit stadium de ruwe versie aan je zien, zodat wij eventuele aanpassingen kunnen doorvoeren.

Afwerking + oplevering
whiteboard animatie laten maken

Wij voeren eventuele aanpassingen door, sturen de animatie in het gewenste format naar je door en geven je graag tips hoe je je whiteboard animatie zo effectief mogelijk kunt inzetten. Je zult blij zijn dat je een whiteboard animatie hebt laten maken. Veel plezier!

whiteboard animatie laten maken

53 KEER MEER KANS OM GEVONDEN TE WORDEN!

Een whiteboard animatie laten maken vergroot de vindbaarheid door Google. Een website met een animatie of video maakt volgens Forrester Research 53 keer meer kans om op de voorpagina van Google te komen. Dit resulteert in meer bezoekers en aandacht voor jouw bedrijf, dienst of product. Genoeg reden dus om op die whiteboard animatie te laten maken!

EEN ABONNEMENT: ELKE MAAND EEN KORTE WHITEBOARD ANIMATIE LATEN MAKEN

Kom elke maand positief in beeld!

Wanneer wij iedere maand een korte whiteboard animatie voor je maken trek je elke keer opnieuw de aandacht op een originele en ambachtelijke manier. Dit is dé manier om door middel van online video te worden onthouden!

whiteboard animatie laten maken

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • “Wat heerlijk werken met Dutch-Animations. Zij denken mee, zijn creatief, snappen waar de klant naar op zoek is, de juiste humor, en dat alles opgeleverd volgens planning. De eerste whiteboard animaties voor een E-learning programma zijn ontstaan. Een prettige samenwerking zo. Het smaakt naar meer.”

  PAULINE TEUNISSEN
  PAULINE TEUNISSEN Prezz
 • “Rock sees and understands very fast what a customer wants. His mind set is very international and creative”

  FRITS POPMA
  FRITS POPMA Popma Fruit Expertise
 • "Net iets anders dan anders; een getekende animatie om klanten fijne feestdagen te wensen. Creatieve input, vlotte samenwerking en veel leuke reacties op het resultaat!"

  Kim van der Vorst
  Kim van der Vorst Sensus
 • "In december 2015 heb ik kennisgemaakt met Rock tijdens een netwerkbijeenkomst en in februari 2016 een vervolgafspraak gemaakt om een verzoek van Hanna Events te bespreken. In minder dan 2 weken was mijn wens vertaald in mooie voorbeelden, waarvan er 1 binnenkort zal prijken op de site van Hanna Events. Ik ben hier ontzettend blij mee en kan Rock van harte aanbevelen, om ook uw diensten, kennis en vaardigheden, kort en krachtig te laten weergeven door een cartoon!"

  Hanna Koedam
  Hanna Koedam Hanna Events
 • "Dutch-Animations doet wat de klant vraagt. Het realiseren van een animatie met een boodschap kun je aan Rock overlaten. Met enkele krachtige uitgangspunten is de samenwerking gestart en gegroeid tot een mooi product."

  Henriët van der Weg
  Henriët van der Weg Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie
 • "Dutch-Animations is een zeer professioneel bedrijf dat perfect op de vragen van de klant inspeelt. Rock denkt zeer goed mee over hoe je je doelgroep het beste kunt bereiken. Hij heeft tevens voor een zeer schappelijk tarief divers drukwerk voor ons ontwikkeld. Alles is met de grootste zorg uitgevoerd en met een verbluffend resultaat. Rock is een echte professional en een aanrader voor iedereen!"

  Martijn de Groot M. de Groot Klussenbedrijf

WIL JE EEN WHITEBOARD ANIMATIE LATEN MAKEN? STUUR ONS EEN BERICHT EN WIJ HELPEN JE GRAAG!

GRAAG OP DE HOOGTE GEHOUDEN WORDEN?

Neem contact op

Wil je graag een prijsindicatie? Stuur ons een mail en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text.