Al 13 jaar expert in
animatie en video
Wij zijn als een van de eerste bureau's in Nederland volledig gespecialiseerd in het maken van animaties en video's! MAIL ONS animatie laten maken
Wij leggen jouw
product helder uit
In een animatie, video of infographic visualiseren wij de voordelen en werking van jouw product. MAIL ONS Animatie laten maken animatie laten maken
Ideaal voor
social media
Bouw aan een sterk merk door het publiceren van animaties in jouw herkenbare huisstijl. MAIL ONS Animatie laten maken animatie laten maken

ANIMATIE

Een animatie laten maken is een goede keuze als je kort en krachtig je boodschap wilt overbrengen. Een animatie is ook erg geschikt voor voorlichting en onderwijs.

VIDEO & FILM

Wij maken video's en films met geanimeerde elementen. Ook kunnen wij interviews op jouw gewenste locaties filmen.

TOEGANG NETWERK

New York, Berlijn, Stockholm? Wil jij groeien in het buitenland? Als je wilt kunnen wij jouw animatie gratis en zonder enige verplichting doorsturen naar ons netwerk in het buitenland!

Informeer, inspireer, motiveer en overtuig

Met een mooie animatie krijg je mensen in beweging en wordt je gemakkelijker onthouden. Zij raken door jouw animatie geïnspireerd en gemotiveerd. Je boodschap wordt kort en krachtig overgebracht, maar je raakt mensen ook qua emotie. Dit bereiken wij door te werken met heldere kleuren, de juiste muziek en als je wilt met karakters in jouw animatie. Lees hier meer over alle voordelen en toepassingen.

Animatie Abonnementen

Met een abonnement blijf je constant en op een zeer voordelige manier onder de aandacht. Perfect voor social media! Hieronder zie je bundels van 30, 60 en 90 sec. animatie of video per maand, maar uiteraard kunnen we samen met jou een perfect op maat gemaakte bundel samenstellen.

Liever eenmalig een animatie laten maken? Dat kan natuurlijk ook! Neem vrijblijvend even contact met ons op.

30 sec. per maand

30 sec. per maand

Bij dit pakket krijg je 30 sec. animatie per maand. Inclusief 1 voice-over, muziek en 1 gratis correctieronde.

Budget

Prijs opvragen
90 sec. per maand

90 sec. per maand

Bij dit pakket krijg je 90 sec. animatie per maand. Inclusief 2 voice-overs, ondertiteling, muziek en 4 gratis correctierondes.

Koning

Prijs opvragen

Kies jouw animatiestijl

01

KLEURRIJK
 • Kleurrijke animatiestijl met karakters
 • De meeste van onze klanten laten een animatie maken in deze stijl. We gebruiken veel kleur, dynamische elementen, karakters en vrolijke muziek.

02

GRAFISCH
 • Grafische animatiestijl met strakke lijnen
 • Deze stijl is populair voor de zakelijke en iets conservatievere markt. Wij leggen producten, diensten of processen uit in de vorm van een mooi lijnenspel.

03

VIDEO & FILM
 • Video's, bedrijfsfilms en interviews
 • Dit is een goede keuze als je producten of mensen wilt laten zien. Er zijn veel mogelijkheden, dus neem hiervoor even contact met ons op.

04

Cartoonstijl
 • Getekende stijl door onze cartoonist
 • Wil je een unieke tekenstijl in combinatie met humor? Onze cartoonist staat te trappelen! Hij tekent alle illustraties volledig op maat voor jouw animatie.

Een animatie laten maken voor internationaal gebruik?

Wil je jouw animatie ook in het buitenland vertonen? Als je door ons een animatie laat maken dan kunnen wij deze in elke gewenste taal opleveren. Je kunt tevens gratis gebruik maken van onze service. Wij kunnen zonder enige kosten jouw animatie naar onze (overheids)partners in het buitenland sturen. Ook stellen wij kort jouw bedrijf aan hun voor. Op die manier helpen wij jou graag een handje om te groeien in het buitenland!

 • New York

 • Berlijn

 • Hong Kong

 • Houston

 • Stockholm

 • San Francisco

 • Los Angeles

animatie laten maken

Wij zijn lid van:

animatie laten maken

+31 (0)183 76 09 08

Animatie Laten Maken voor een nieuw product?

Heb je een mooi product en wil je een plek in de markt veroveren? Met een animatie maken wij de meerwaarde duidelijk aan de kijker. Je kunt je animatie tonen op vrijwel alle social media en landingspagina’s. Ook kun je jouw animatie met een druk op de knop per mail verzenden naar iedereen die interesse heeft. Een animatie laten maken verhoogt in no-time je conversie en naamsbekendheid!

Tevreden klanten

Sinds 2010 hebben honderden tevreden klanten door ons een animatie laten maken.

+31 (0)183 76 09 08

Stel je vraag of ontmoet ons online

Wil jij ook een professionele animatie laten maken? Mail ons je vraag of stuur een datum/tijdstip om elkaar te ontmoeten via Teams, Zoom of Skype!

  Enter your keyword