Al 15 jaar expert in
animatie en video
Wij zijn als een van de eerste bureau's in Nederland volledig gespecialiseerd in het maken van animaties en video's! MAIL ONS animatie laten maken
Wij visualiseren jouw
product of dienst
In een animatie, video of infographic visualiseren wij de voordelen en werking van jouw product of dienst. MAIL ONS Animatie laten maken animatie laten maken
Ideaal voor
social media
Bouw aan een sterk merk door het publiceren van animaties in jouw herkenbare huisstijl. MAIL ONS Animatie laten maken animatie laten maken

EXPLANIMATION

Een explanimation laten maken is ideaal als je in enkele seconden een complexe boodschap wilt uitleggen. Iedereen, van jong tot oud, begrijpt direct wat je bedoelt.

VIDEO & FILM

Wij maken ook explainer video's met geanimeerde lay-overs. We kunnen werken met stockmateriaal, filmen op locatie of lever jouw eigen materiaal aan.

TOEGANG NETWERK

New York, Berlijn, Stockholm? Heb je internationale ambities en wil je je animatie ook in het buitenland inzetten? Wij kunnen hem gratis doorsturen naar ons netwerk!

Overtuig, informeer, inspireer en motiveer

Met een explanimation zorg je dat mensen je boodschap niet alleen begrijpen maar ook onthouden. Het menselijk brein is enorm visueel ingesteld. Wist jij dat een persoon gemiddeld al binnen 12 milliseconden beelden herkent? Dat is razendsnel! Je boodschap wordt kort en krachtig overgebracht en tegelijkertijd wordt hij of zij herinnert aan jouw bedrijf. Lees hier meer over alle voordelen en toepassingen.

Animatie Abonnementen

Met een abonnement blijf je constant en op een zeer voordelige manier onder de aandacht. Perfect voor social media! Hieronder zie je bundels van 30, 60 en 90 sec. animatie of video per maand, maar uiteraard kunnen we samen met jou een perfect op maat gemaakte bundel samenstellen.

Liever eenmalig een explanimation laten maken? Dat kan natuurlijk ook! Neem vrijblijvend even contact met ons op.

30 sec. per maand

30 sec. per maand

Bij dit pakket krijg je 30 sec. animatie per maand. Inclusief 1 voice-over, muziek en 1 gratis correctieronde.

Budget

Prijs opvragen
90 sec. per maand

90 sec. per maand

Bij dit pakket krijg je 90 sec. animatie per maand. Inclusief 2 voice-overs, ondertiteling, muziek en 4 gratis correctierondes.

Koning

Prijs opvragen

Explanimation laten maken?

Kies jouw stijl

01

KLEURRIJK
 • Kleurrijke explanimations met karakters
 • Dit is onze meest populaire explanimationstijl. Er wordt veel kleur gebruikt en door flink wat elementen te laten bewegen krijg je een hele dynamische explanimation.

02

GRAFISCH
 • Grafische explanimation met strakke vormen
 • Explanimations in deze stijl zijn erg bruikbaar voor de zakelijke markt. Producten, diensten en processen worden weergegeven in de vorm van strakke lijnen en symbolen.

03

VIDEO & FILM
 • Video's, bedrijfsfilms en interviews
 • Kies deze stijl als je graag producten of mensen wilt laten zien. Het beste kun je ons even mailen of bellen om alle opties met je door te nemen.

04

Cartoonstijl
 • Cartoons en illustraties door de cartoonist
 • Wil je graag iets anders dan anders en misschien zelfs humor in je animatie? Dan kunnen wij onze cartoonist aanbevelen. Alles wordt volledig met de hand voor jou getekend.

Een explanimation laten maken voor internationaal gebruik?

Wil je jouw explanimation ook in andere landen laten zien? Wij kunnen jouw explanimation in elke gewenste taal ontwikkelen, zodat de kijker deze zonder enige moeite kan bekijken en begrijpen. Als je wilt kun je gebruik maken van onze gratis service. Heb je bij ons een explanimation laten maken? Wij kunnen hem doorsturen naar onze (overheids)partners in het buitenland. Zij helpen jou vervolgens gratis verder met het vinden van geschikte contacten in het land van jouw keuze. Een vliegende start toch?

 • New York

 • Berlijn

 • Hong Kong

 • Houston

 • Stockholm

 • San Francisco

 • Los Angeles

animatie laten maken

Wij zijn lid van:

animatie laten maken

+31 (0)183 76 09 08

Explanimation Laten Maken voor een nieuw product?

Wil je graag de werking van een nieuw product of dienst verduidelijken? Laat je explanimation zien op zoveel mogelijk social media kanalen, je website en stuur hem per mail door naar potentiële klanten in het buitenland. Een explanimation laten maken verhoogt in no-time je omzet en naamsbekendheid!

Tevreden klanten

Al honderden klanten hebben door ons een explanimation laten maken.

+31 (0)183 76 09 08

Stel je vraag of ontmoet ons online

Wil jij ook een explanimation laten maken? Mail ons je vraag of stuur een datum/tijdstip om elkaar te ontmoeten via Teams, Zoom of Skype!

  Enter your keyword