Al 15 jaar expert in
animatie en video
Wij zijn als een van de eerste bureau's in Nederland volledig gespecialiseerd in het maken van animaties en video's! MAIL ONS animatie laten maken
Wij visualiseren jouw
product of dienst
In een animatie, video of infographic visualiseren wij de voordelen en werking van jouw product of dienst. MAIL ONS Animatie laten maken animatie laten maken
Ideaal voor
social media
Bouw aan een sterk merk door het publiceren van animaties in jouw herkenbare huisstijl. MAIL ONS Animatie laten maken animatie laten maken

EXPLANIMATIONS

In een explanimation kun je binnen enkele seconden perfect uitleggen hoe je product of dienst werkt. Toon je explanimation op je social media, website en deel via e-mail.

VIDEO & FILM

Wij maken ook explanimations in de vorm van video's. Je kunt ons productfoto's of filmpjes sturen, we filmen op locatie of wij werken met eigen stockmateriaal.

INFOGRAPHICS

In (interactieve) infographics maken wij informatie en data visueel. Uiteraard in jouw huisstijl en geschikt voor drukwerk en online gebruik.

TOEGANG NETWERK

New York, Berlijn, Stockholm? Wil jij naamsbekendheid in het buitenland? Wij sturen jouw explanimation gratis door naar ons NL overheidsnetwerk!

Met een explanimation informeer én inspireer je de kijker

Een explanimation laten maken is perfect als je in enkele seconden een boodschap helder wilt overbrengen. Het is daarbij heel belangrijk dat jouw uitleganimatie de juiste ‘tone of voice’ krijgt, zodat je de kijker optimaal bereikt. Wij zijn al 10 jaar volledig gespecialiseerd in het maken van explanimations dus wij helpen je heel graag van A tot Z. Uiteraard kun je ook alles aan ons overlaten. In dat geval hebben we aan slechts een script voldoende! Lees hier meer over de voordelen en toepassingen van het laten maken van een explanimation

Explanimation Abonnementen

Met een abonnement blijf je constant en op een zeer voordelige manier onder de aandacht. Perfect voor social media! Hieronder zie je bundels van 30, 60 en 90 sec. animatie of video per maand, maar uiteraard kunnen we samen met jou een perfect op maat gemaakte bundel samenstellen.

Liever eenmalig een explanimation laten maken? Dat kan natuurlijk ook! Neem vrijblijvend even contact met ons op.

30 sec. per maand

30 sec. per maand

Bij dit pakket krijg je 30 sec. animatie per maand. Inclusief 1 voice-over, muziek en 1 gratis correctieronde.

Budget

Prijs opvragen
90 sec. per maand

90 sec. per maand

Bij dit pakket krijg je 90 sec. animatie per maand. Inclusief 2 voice-overs, ondertiteling, muziek en 4 gratis correctierondes.

Koning

Prijs opvragen

Explanimation laten maken?

Kies jouw stijl

01

KLEURRIJK
 • Explanimations met veel kleur, dynamiek en karakters
 • Als je een explanimation laat maken moet hij natuurlijk in het oog springen. In deze stijl gebruiken we veel kleur, bewegende elementen en kunnen we karakters verwerken.

02

GRAFISCH
 • Grafische explanimations
 • Kies voor deze stijl als je de explanimation een zakelijke en neutrale uitstraling wilt geven. Producten, processen of diensten worden op een minimalistische manier visueel uitgelegd.

03

VIDEO & FILM
 • Video's en bedrijfsfilms
 • Video explanimations met geanimeerde lay-overs kunnen we heel dynamisch maken. Deze stijl is aan te bevelen als je producten of mensen in beeld wilt laten zien.

04

Cartoons
 • Een explanimation in cartoonstijl
 • Kies voor deze creatieve stijl als je een hand in beeld de illustraties wit laten tekenen. Onze cartoonist kan niet wachten om voor jou aan de tekentafel de mooiste creaties te tekenen!

Explanimation laten maken voor internationaal gebruik

Is jouw bedrijf ook in het buitenland actief? Maak gratis gebruik van onze service voor onze klanten. Als je wilt kunnen wij kosteloos jouw explanimation delen met onze (overheids)partners in het buitenland en kort jouw bedrijf voorstellen. Zij helpen je kosteloos verder om in contact te komen met bedrijven, onderwijsinstituten of andere partners in het land van jouw keuze!

 • New York

 • Berlijn

 • Hong Kong

 • Houston

 • Stockholm

 • San Francisco

 • Los Angeles

animatie laten maken

Wij zijn lid van:

animatie laten maken

Infographics

2
3
4
6

Nieuw product? – Explanimation voor Start-Ups, Scale-Ups en Innovatieve Bedrijven!

Heb je een (innovatief) product en wil je een plek veroveren in een concurrerende markt? Dan is het laten maken van een explanimation natuurlijk onmisbaar voor een succesvolle lancering! Deel hem eenvoudig via social media, je homepage, landingspagina’s of stuur een linkje mee met je e-mails die doorlinken naar Vimeo of YouTube. Verhoog in korte tijd je sales, omzet en naamsbekendheid!

Tevreden klanten

Honderden bedrijven hebben al door ons een explanimation laten maken.

Klant reviews

Vele klanten gingen je voor. Hieronder zie je enkele reacties die wij ontvingen.

Stel je vraag of ontmoet ons online

Wil jij ook een explanimation laten maken? Mail ons je vraag of stuur ons een datum/tijdstip om elkaar vrijblijvend te ontmoeten via Teams, Zoom of Skype.

  Enter your keyword