Motion graphics in Augmented Reality

Motion graphics, ook wel bekend als video animaties, spelen een belangrijke rol in de hedendaagse maatschappij. Nu al, maar met name in de komende jaren. Want virtual reality en augmented reality worden steeds populairder en animatie of video gaan ook hier een belangrijke rol bij spelen.


Motion graphics zijn videoanimaties. Door gebruik te maken van bewegingen, illustraties, afbeeldingen, geluid, video en animatie kun je jouw verhaal of boodschap helder overbrengen naar jouw doelgroep. Motion graphics worden met name gebruikt om een product, goed idee, een service of organisatie op een creatieve manier te visualiseren. Bijvoorbeeld in de vorm van een korte animatie, video of als socialmedia content. De toekomstverwachting is dat dit steeds vaker gecombineerd zal gaan worden met AR. Het laten maken van een animatie of video zorgt nu al dat je op een hele creatieve manier informatie kan overbrengen en augmented reality gaat ongekende mogelijkheden met zich meebrengen.


Als je een video of animatie laat maken dan bestaat deze uit verschillende elementen. Er zijn vele manieren om die bij elkaar te brengen en tot één geheel te smeden. Elk bedrijf of organisatie heeft zijn eigen identiteit. Als je besluit een video of animatie te laten maken dan kun je hier mooi jouw huisstijl en identiteit in laten verwerken. Augmented reality en animatie vormen samen één geheel, waarin jouw boodschap wordt samengebracht tot een compacte kern, maar dan op een manier die uit de toekomst lijkt te komen.

Lees hier meer over wat wij voor jou kunnen betekenen