animatie-laten-maken

Rocky Horjus

Founder & Managing director
Rocky Horjus

Rocky staat al ruim 15 jaar aan het roer van Dutch-Animations en is regelmatig in New York City te vinden. Hij heeft Politiek en Internationale Betrekkingen gestudeerd aan Universiteit Utrecht en Internationale Politiek aan Instituut Clingendael in Den Haag. Hij is gespecialiseerd in internationale communicatie, internationale samenwerking, handelsverdragen, counterterrorism, conflict mediation en human rights.

Hans de Groot

Co-founder & Business developer
Hans de Groot

Hans is medeoprichter van Dutch-Animations en heeft 20 jaar ervaring als bedrijfsmakelaar. Hij voelt feilloos aan waar Nederlandse en internationale bedrijven behoefte aan hebben binnen hun communicatiestrategie en tijdens hun locatiekeuze in zowel Nederland als internationale markten.

Jan Horjus

Managing director & Creative
Jan Horjus

Jan heeft maar liefst 40 jaar ervaring als creative, conceptbedenker en art-director en heeft voor vele bekende merken gewerkt, waaronder Philips, Pepsi Cola, Hyundai, Bosch, Shell, Rabobank, KPN en National Geographic. Zijn creatieve mindset en scherp oog voor detail zet hij vol passie in voor onze klanten.

Wat doen wij?

Dutch-Animations is specialist in het visueel maken van informatie en data. Wij maken uitleganimaties, video’s, infographics en illustraties over zeer uiteenlopende soorten producten en diensten. De meeste van onze klanten opereren internationaal. Wij werken voor bedrijven, overheden en organisaties die gevestigd zijn in Nederland, maar ook voor klanten in het buitenland.

Visualisatie

Met onze ervaring kennen wij alle ins- en outs van animatie, video en infographics, rekening houdend met taal- en cultuurverschillen.

INTERNATIONALISERING

Voor organisaties en bedrijven met een internationale klantenkring zijn wij de partner bij uitstek.

MERKSTRATEGIE

Wij onderzoeken hoe je jouw product of dienst als een sterk merk in de markt kunt zetten.

Rotterdam

Westplein 12

3016 BM Rotterdam

Rotterdam
New York

New York

244 5th Ave

New York, NY 10001

Enkele klanten

Zij hebben door ons een animatie, video of infographic laten maken.

Enter your keyword