Wat doen wij?

Dutch-Animations is al ruim 10 jaar specialist in het visueel maken van tekstuele informatie. Wij maken uitleganimaties, video’s, infographics en illustraties over zeer uiteenlopende soorten producten en diensten. Veel van onze klanten opereren internationaal. Wij werken voor Nederlandse bedrijven, overheden en bedrijven die gevestigd zijn in het buitenland.

animatie en video

Met 10 jaar ervaring kennen wij alle ins- en outs van animatie, video en infographics in combinatie met internationaal zakendoen.

INTERNATIONAAL

Voor bedrijven met internationale ambities zijn wij een springplank. Wij beschikken zelf over ervaring met internationaal zakendoen en kunnen jou voorstellen aan ons netwerk.

MERKSTRATEGIE

Wij onderzoeken hoe je jouw product als een sterk merk in de markt kunt zetten.

Internationaal zakendoen tijdens COVID-19

Het overtuigen van mensen loopt als een rode draad door de reis van vrijwel elke start-up of scale-up. Dat begint bij het overtuigen van incubators, accelerators en partners tot aan het overtuigen van de eindgebruikers. Door COVID-19 is dit proces echter een stuk ingewikkelder geworden. Dutch-Animations maakt het mogelijk dat je zaken doet op afstand, online én tegelijkertijd je netwerk over de grens kunt uitbreiden.

OVERTUIG

Beeld maakt alles duidelijker. Leg uit op een visuele manier met animatie, video en infographics.

ONLINE & OP AFSTAND

Netwerken en reizen is (voorlopig) niet meer nodig. Wij geven jouw bedrijf online een boost en breiden je netwerk uit.

STERK MERK BOUWEN

Door onze ruime internationale ervaring en kennis van groeimarkten kunnen wij jou gericht adviseren.

Wie zijn wij?

Dutch-Animations is 10 jaar geleden opgericht door Rocky Horjus en Hans de Groot. Het creatieve team bestaat uit letterlijk jonge en ‘bevlogen’ mensen. 10 jaar geleden zijn wij zelf als start-up begonnen en wij weten als geen ander wat (jonge) ondernemers nodig hebben om flinke stappen vooruit te kunnen zetten.

Rocky is de spil tussen de klanten en het creatieve team. Hij komt uit een echte ondernemersfamilie. Samen met Hans richtte hij Dutch-Animations op vanuit zijn enorme passie voor het ondernemerschap en geloof in de kracht van videomarketing. Hij heeft politiek en internationale betrekkingen gestudeerd aan Universiteit Utrecht en begeeft zich graag tussen deze twee werelden, namelijk die van de overheid en het bedrijfsleven. Gezien zijn Duitse roots en liefde voor talen, culturen en reizen is het niet vreemd dat hij graag voor bedrijven en overheden werkt met internationale ambities. Enkele keren paar jaar vliegt hij naar New York om te netwerken en het liefst zou hij zijn werktijd fulltime in ‘the Big Apple’ of in het vliegtuig doorbrengen. Onderwerpen waar hij extra enthousiast van wordt zijn oplossingen op het gebied van smart cities en gezond ouder worden (E-Health en MedTech).

ROCKY HORJUS

FOUNDER
ROCKY HORJUS

HANS DE GROOT

CO-FOUNDER
HANS DE GROOT

Rotterdam

Westplein 12

3016 BM Rotterdam

Rotterdam
New York

New York

244 5th Ave

New York, NY 10001

Enkele klanten

Zij hebben door ons een animatie, video of infographic laten maken.

Enter your keyword