Animatie en video voor startups en scaleups

Laat tijdens een presentatie een verhelderende animatie of video zien. Of deel online. In slechts 1 of 2 minuten wordt op een visuele manier duidelijk waarin jouw bedrijf uitblinkt. Wordt zonder veel moeite door iedereen begrepen én onthouden!

animatie-laten-maken

…omdat beeld meer zegt dan duizend woorden

Mensen praten met woorden maar denken in beelden. Informeer of overtuig jouw potentiële klant of partner in zijn of haar eigen taal. Wist jij dat het menselijk brein voor 80% visueel is ingesteld?

Nog belangrijker dan technische uitleg: je inspireert de kijker! Dat is de kracht van bewegend beeld. Je speelt in op emotie en behoefte! Waarom zou de klant voor jou moeten kiezen? Voor welk probleem biedt jij een oplossing? Neem hem of haar mee in jouw unieke verhaal. 

animatie-laten-maken

Fintech

Fintech biedt technologische oplossingen en toepassingen die het betalen en ontvangen van geld sneller, beter en makkelijker maken. De tijd van contant geld en naar de fysieke bank gaan begint ten einde te raken. Deze oude gang van zaken wordt langzaam maar zeker vervangen door het internet, apps, QR-codes, betaalverzoeken, webshops en bovenal onze mobiele telefoons.

Crypto & NFT’s

Virtueel geld wordt ‘cryptocurrency’ of cryptogeld genoemd. Het bekendste voorbeeld van zo’n digitale munt is de Bitcoin (BTC). En dan zijn er natuurlijk ook de ‘non-fungible tokens’ of NFT’s. Dat zijn eigenlijk een soort digitale verzamelobjecten.

animatie-laten-maken

Blockchain

Bij blockchain is de database een keten van blokken. De blokken bestaan uit goedgekeurde transacties. Zijn er nieuwe transacties? Dan komen er nieuwe blokken aan de keten. Het bijzondere aan blockchain is dat de blokken door een meerderheid van de deelnemers goedgekeurd moeten worden. En deelnemers worden hiervoor beloond.

animatie-laten-maken

Artificial Intelligence

Artificial Intelligence kent een heel breed spectrum, waarbij niet alleen de computer een rol speelt. Ook psychologie, filosofie en taalwetenschap komen om de hoek kijken. Bij kunstmatige intelligentie gaat het erom dat computers taken uitvoeren waar je normaal menselijke intelligentie voor nodig hebt.

Metaverse

De metaverse is een virtueel sociaal netwerk. Je kunt hier niet alleen met elkaar communiceren, maar ook dingen bouwen en doen die in het echt onmogelijk waren. De Metaverse wordt een wereld op zichzelf met een eigen economie. Een opmerkelijke trend die steeds populairder wordt binnen de metaverse is bijvoorbeeld virtueel vastgoed.

Robotica

Met robotisering wordt bedoeld: een toenemend aantal taken, dat eerst door mensen werd uitgevoerd, kan nu door robots worden gedaan. In de wereld van de robotica komen steeds intelligentere vormen voor. Zo bestaan er onder andere onbemande voertuigen, drones, slimme stofzuigers, intelligente chatbots (robots waar je mee kunt praten) en slimme assistenten.

animatie-laten-maken

Machinelearning

Bij machine learning gaat het om een proces waarbij een computer zaken herkent of voorspelt. Bijvoorbeeld een computer die spam in e-mails identificeert. Het algoritme van de pc leert patronen te ontdekken. Soms gaat het verder: het programma kan zichzelf verbeteren als er een techniek wordt gebruikt waarbij hij op zijn fouten wordt gewezen. De techniek lijkt op kunstmatige intelligentie.

animatie-laten-maken

Virtual Reality

Virtual Reality (VR) is een computertechniek waarbij het lijkt alsof je in een andere werkelijkheid stapt. Door een speciale VR-bril wordt de zichtbare werkelijkheid vervangen door computergegenereerd beeld. De bril bevat namelijk een beeldscherm en sluit je zicht op de buitenwereld af. Je ervaart de wereld in 3D.

animatie-laten-maken

Circulaire economie

Circulaire economie is een model van productie en consumptie, waarbij bestaande materialen en producten zo lang mogelijk worden gedeeld, verhuurd, hergebruikt, hersteld, opgeknapt en gerecycleerd om meer waarde te creëren. Op deze manier wordt de levenscyclus van producten uitgebreid. In de praktijk betekent dit dat het afval tot een minimum wordt beperkt.

Renewable Energy

Met robotisering wordt bedoeld: een toenemend aantal taken, dat eerst door mensen werd uitgevoerd, kan nu door robots worden gedaan. In de wereld van de robotica komen steeds intelligentere vormen voor. Zo bestaan er onder andere onbemande voertuigen, drones, slimme stofzuigers, intelligente chatbots (robots waar je mee kunt praten) en slimme assistenten.

animatie-laten-maken

Big Data

Big Data kent drie V’s. Volume: Het gaat om de hoeveelheid data. Met big data zul je grote hoeveelheden ongestructureerde data met een lage dichtheid moeten verwerken. Velocity: Velocity is de hoge snelheid waarmee data wordt ontvangen en waarop (misschien) wordt gereageerd. Verscheidenheid: Verscheidenheid verwijst naar de vele soorten data die beschikbaar zijn.

animatie-laten-maken

Smart Mobility

Smart Mobility is een verzamelnaam voor alle slimme ontwikkelingen in het mobiliteitssysteem. Het gaat hier om innovatieve ontwikkelingen in dataverwerking (big data), zelfrijdende auto’s, automatisering in verkeers- en mobiliteitsmanagement en nieuwe mobiliteitsdiensten.

animatie-laten-maken

Startups in Nederland

Nederlandse startups die internationaal willen uitbreiden, lopen vaak tegen financieringsproblemen aan, mede doordat Nederlandse investeerders vaak minder risico willen nemen dan internationale investeerders. Dutch-Animations kan deze startups en scaleups helpen door beeldmateriaal te ontwikkelen waarmee zij sneller zowel Nederlandse als buitenlandse investeerders kunnen overtuigen om te investeren in hun bedrijf.

Startups in België

Onze zuiderburen bieden een zeer interessante markt voor Nederlandse startups. Het Belgische startup ecosysteem is sterk geëvolueerd in de afgelopen jaren. Het land kent een vooruitstrevend netwerk van startups, incubatoren, acceleratoren, investeerders en overheidsinstanties. België wordt steeds meer een wereldtopper op het vlak van onderzoek en ontwikkeling. Het land staat zelfs in de top vijf van de wereld en op de derde plaats in Europa op het vlak van O&O-uitgaven.

Startups in New York

De belangstelling vanuit Nederlandse startups in Amerika is de afgelopen jaren enorm toegenomen. New York is de hub in de VS voor FinTech en in deze stad hebben wij, naast Nederland, ook ons kantoor. De Amerikaanse markt is uiteraard zeer groot en er worden flinke investeringen gedaan. Niet alleen door de overheid maar ook door de private sector. Dit maakt de VS voor startups en scaleups een zeer interessante markt. Er zijn echter wel sterke cultuurverschillen die je niet moet onderschatten. Aangezien wij zelf ook in de VS actief zijn weten wij als geen ander hoe je deze markt het beste kunt betreden.

Startups in Los Angeles

Zeg je Los Angeles, dan denken de meeste mensen aan Hollywood, Beverly Hills, Santa Monica, Venice Beach en de rijke Amerikanen. Maar wist je dat LA misschien nog wel meer staat voor startups, innovatie en een enorm aantal self-made miljonairs? Silicon Beach is namelijk de Silicon Valley van Los Angeles en hier zijn vele van ‘s werelds grootste techbedrijven gevestigd. Het is niet voor niets dat wij naast New York in deze regio gespecialiseerd zijn. LA biedt namelijk ongekende mogelijkheden voor Nederlandse techbedrijven!

De effectiviteit van animatie, video en infographics

ib-1

UITLEG OP AFSTAND

Wij kunnen een animatie, video of infographic over elk denkbaar onderwerp maken. Het is een perfect alternatief voor fysieke afspraken tijdens COVID-19.

ib-2

KORT EN KRACHTIG

Tijd is schaars. In slechts enkele seconden tot een paar minuten leg je helder je boodschap uit. Bovendien onthouden mensen beelden beter dan tekst en is het leuk om naar te kijken.

ib-3

GEEN TAALBARRIÈRE

Animatie's, video's en infographics kunnen wij in elke taal leveren. Van voice-over tot ondertiteling. Het voorkomt ongemakkelijke taal- en cultuurverschillen.

ib-5

VOOR ELKE DOELGROEP

Bewegende beelden trekken aandacht en snapt iedereen. Van jong tot oud, van ongeschoold tot directeur.

Meer toepassingen

Je kunt een animatie of video op ontzettend veel plekken vertonen. Zowel fysiek als online.

WEBSITE

Plaats een inspirerende animatie of video op je website. Bezoekers blijven langer op je site, waardoor je stijgt in de Google ranking!

HANDELSMISSIES

Neemt jouw bedrijf deel aan handelsmissies? Neem jouw animatie mee op USB of videocards en deel deze ter plekke uit.

NIEUWSBRIEF

Elke week of maand laat je een nieuwe korte animatie of video zien waarin een ander aspect van je bedrijf wordt toegelicht.

STORYTELLING

Zowel bedrijven als consumenten kopen steeds bewuster. Hoe draagt jouw product of dienst bij aan een betere wereld? (People, Planet, Profit).

INSTRUCTIES

Stuur een korte instructievideo naar klanten die een product hebben afgenomen en geef antwoord op veelgestelde vragen.

ALS BEDRIJFSPITCH

Ben je weleens gastspreker tijdens events? Of leg je je product uit bij potentiële klanten aan tafel? Laat een verhelderende animatie zien!

– Animatie en Video –

Meest gebruikte integraties

Hieronder zie je een overzicht van de meest populaire platformen waar je animatie, video en infographics kunt integreren.

Vimeo

Vimeo

YouTube

YouTube

LinkedIn

LinkedIn

Instagram

Instagram

WhatsApp

WhatsApp

Twitter

Twitter

Skype

Skype

Email

Email

Xing

Xing

WeChat

WeChat

Weibo

Weibo

RenRen

RenRen

Tumblr

Tumblr

Behance

Behance

Google Hangouts

Hangouts

Drupal

Drupal

Joomla

Joomla

WordPress

Wordpress

SlideShare

SlideShare

Blogger

Blogger

Digg

Digg

MeetUp

MeetUp

Slack

Slack

Evernote

Evernote

Video, Infographic en Animatie voor internationaal gebruik

Het laten visualiseren van jouw product of dienst is heel nuttig als je internationaal zaken doet. Heeft jouw bedrijf potentie om internationaal te groeien? Maak dan gebruik van deze gratis service voor onze klanten. Als je wil kunnen wij geheel kosteloos jouw animatie, video of infographic naar onze (overheids)partners in het land van je keuze sturen en jouw bedrijf introduceren. Zij helpen jou vervolgens verder in contact te komen met bedrijven, kennisinstellingen of andere partners in het doelland. Dat is een coole springplank om jouw doel te bereiken!

  • New York

  • Berlijn

  • Hong Kong

  • Houston

  • Stockholm

  • San Francisco

  • Los Angeles

animatie laten maken

Wij zijn lid van:

animatie laten maken

Nieuw product? – Ideaal voor Start-Ups, Scale-Ups en Innovatieve Bedrijven!

 

Heb je een start-up, scale-up of innovatief bedrijf en wil je een plek in de markt veroveren met jouw innovatieve product? Het goed uitleggen van de meerwaarde is allesbepalend. Een professionele video of animatie laten maken in de taal van de kijker kan een enorme boost geven in het vinden van nieuwe klanten. Plaats de animatie op YouTube, Vimeo, LinkedIn of landingspagina en stuur het linkje naar je animatie eenvoudig per mail door naar interessante partijen.

Verhoog in no-time je sales, omzet en naamsbekendheid!

Wat zeggen onze klanten?

Vele klanten gingen je voor. Hieronder zie je enkele reacties die wij ontvingen.

+31 (0)183 76 09 08

Stel je vraag of ontmoet ons online

Kun jij ook onze hulp gebruiken? Mail ons je vraag of stuur een datum/tijdstip om elkaar vrijblijvend te ontmoeten via Teams, Zoom of Skype.