Al 15 jaar expert in
animatie en video
Wij zijn als een van de eerste bureau's in Nederland volledig gespecialiseerd in het maken van animaties en video's! MAIL ONS animatie laten maken
Wij visualiseren jouw
product of dienst
In een animatie, video of infographic visualiseren wij de voordelen en werking van jouw product of dienst. MAIL ONS Animatie laten maken animatie laten maken
Ideaal voor
social media
Bouw aan een sterk merk door het publiceren van animaties in jouw herkenbare huisstijl. MAIL ONS Animatie laten maken animatie laten maken

UITLEGANIMATIES

Een uitleganimatie laten maken is perfect om kort en bondig je boodschap over te brengen. Wij kunnen uitleganimaties in tientallen verschillende stijlen maken.

UITLEGVIDEO'S

Wij maken ook video's en films met daarin animatie verwerkt. Op die manier kunnen wij hele originele uitleganimaties ontwikkelen.

TOEGANG NETWERK

New York, Berlijn, Stockholm? Wil jij groeien in het buitenland? Als je wilt kunnen wij jouw animatie gratis en zonder enige verplichting doorsturen naar ons netwerk in het buitenland!

Informeer, inspireer, motiveer en overtuig met een uitleganimatie

Met een mooie uitleganimatie bereik je mensen in het hoofd en het hart. Een uitleganimatie is leuk om naar te kijken dus je boodschap wordt gemakkelijker en langer onthouden. Dit bereiken wij door te werken met jouw huisstijlkleuren, mooie muziek en als je wilt met karakters. Lees hier meer over de voordelen en toepassingen van uitleganimaties.

Animatie Abonnementen

Met een abonnement blijf je constant en op een zeer voordelige manier onder de aandacht. Perfect voor social media! Hieronder zie je bundels van 30, 60 en 90 sec. animatie of video per maand, maar uiteraard kunnen we samen met jou een perfect op maat gemaakte bundel samenstellen. Neem vrijblijvend even contact met ons op!

Liever eenmalig een uitleganimatie laten maken? Dat kan natuurlijk ook! Neem vrijblijvend even contact met ons op.

30 sec. per maand

30 sec. per maand

Bij dit pakket krijg je 30 sec. animatie per maand. Inclusief 1 voice-over, muziek en 1 gratis correctieronde.

Budget

Prijs opvragen
90 sec. per maand

90 sec. per maand

Bij dit pakket krijg je 90 sec. animatie per maand. Inclusief 2 voice-overs, ondertiteling, muziek en 4 gratis correctierondes.

Koning

Prijs opvragen

In welke stijl wil je jouw uitleganimatie laten maken?

01

KLEURRIJK
 • Kleurrijke uitleganimatie met karakters
 • De meeste van onze klanten laten een uitleganimatie maken in deze stijl. We gebruiken heldere kleuren, veel dynamiek, karakters en bijpassende muziek.

02

GRAFISCH
 • Grafische uitleganimatie met strakke vormen
 • Deze stijl is populair onder klanten die hun uitleganimatie een zakelijkere look willen geven. Wij leggen diensten of processen uit in de vorm van strakke lijnen.

03

UITLEGVIDEO & FILM
 • Video's, bedrijfsfilms en interviews
 • Dit is de perfecte keuze als je productfoto's of mensen wilt laten zien. We kunnen in dergelijke uitleganimaties vele kanten op, dus neem even contact met ons op.

04

Cartoonstijl
 • Een uitleganimatie door onze cartoonist
 • Onze cartoonist staat te trappelen om voor jou leuke cartoons of mooie illustraties te tekenen! Je ziet een hand in beeld tekenen en alles wordt geheel op maat voor jou gemaakt.

Een uitleganimatie laten maken voor internationaal gebruik?

Wil je jouw uitleganimatie in het buitenland laten zien of doorsturen? Als je door ons een uitleganimatie laat maken dan kunnen wij deze in elke taal opleveren die je maar wilt. Je kunt gratis gebruik maken van onze doorstuurservice.
Zonder ook maar een euro in rekening te brengen sturen wij jouw uitleganimatie naar onze (overheids)partners in het buitenland. Op die manier geven wij jouw uitleganimatie een vliegende start!

 • New York

 • Berlijn

 • Hong Kong

 • Houston

 • Stockholm

 • San Francisco

 • Los Angeles

animatie laten maken

Wij zijn lid van:

animatie laten maken

+31 (0)183 76 09 08

Uitleganimatie Laten Maken voor een nieuw product?

Heb je een nieuw product of dienst en wil je de meerwaarde hiervan uitleggen? Een uitleganimatie kun je laten zien op vrijwel alle social media platforms en op je website. Ook kun je jouw animatie eenvoudig per mail doorsturen naar iedereen die interesse heeft. Een uitleganimatie laten maken verhoogt in no-time je conversie en brand awareness!

Tevreden klanten

Al honderden tevreden klanten hebben door ons een uitleganimatie laten maken.

+31 (0)183 76 09 08

Stel je vraag of ontmoet ons online

Wil jij ook een mooie uitleganimatie laten maken? Mail ons je vraag of stuur een datum/tijdstip om elkaar te ontmoeten via Teams, Zoom of Skype!

  Enter your keyword