Al 15 jaar expert in
animatie en video
Wij zijn als een van de eerste bureau's in Nederland volledig gespecialiseerd in het maken van animaties en video's! MAIL ONS animatie laten maken
Wij visualiseren jouw
product of dienst
In een animatie, video of infographic visualiseren wij de voordelen en werking van jouw product of dienst. MAIL ONS Animatie laten maken animatie laten maken
Ideaal voor
social media
Bouw aan een sterk merk door het publiceren van animaties in jouw herkenbare huisstijl. MAIL ONS Animatie laten maken animatie laten maken

UITLEGANIMATIES

In een uitleganimatie leg je kort en krachtig de voordelen of werking van je product of dienst uit. Ook geschikt voor voorlichting en leerdoeleinden.

VIDEO & FILM

Wij maken uitlegvideo's met geanimeerde lay-overs en bedrijfsfilms. Ook kunnen we met stockmateriaal werken of lever je eigen materiaal aan.

INFOGRAPHICS

In (interactieve) infographics maken wij informatie en data visueel. Uiteraard in jouw huisstijl en geschikt voor drukwerk en online gebruik.

TOEGANG NETWERK

New York, Berlijn, Stockholm? Wil jij groeien in het buitenland? Wij sturen jouw uitleganimatie kosteloos naar ons NL overheidsnetwerk!

Een uitleganimatie informeert, inspireert, motiveert en overtuigt

Een uitleganimatie is ideaal als je mensen niet alleen wilt informeren, maar ook motiveren en inspireren. Met mooie beelden brengen wij jouw boodschap over aan de kijker waardoor jouw doel wordt behaald. Eigenlijk is een goede uitleganimatie tegenwoordig voor de meeste bedrijven onmisbaar geworden. Lees meer over de voordelen en toepassingen van het laten maken van een uitleganimatie

Uitleganimatie Abonnementen

Met een abonnement blijf je constant en op een zeer voordelige manier onder de aandacht. Perfect voor social media! Hieronder zie je bundels van 30, 60 en 90 sec. animatie of video per maand, maar uiteraard kunnen we samen met jou een perfect op maat gemaakte bundel samenstellen.

Liever eenmalig een uitleganimatie laten maken? Dat kan natuurlijk ook! Neem vrijblijvend even contact met ons op.

30 sec. per maand

30 sec. per maand

Bij dit pakket krijg je 30 sec. animatie per maand. Inclusief 1 voice-over, muziek en 1 gratis correctieronde.

Budget

Prijs opvragen
90 sec. per maand

90 sec. per maand

Bij dit pakket krijg je 90 sec. animatie per maand. Inclusief 2 voice-overs, ondertiteling, muziek en 4 gratis correctierondes.

Koning

Prijs opvragen

Uitleganimatie laten maken?

Kies jouw stijl

01

KLEURRIJK
 • Een uitleganimatie met veel kleur, details en karakters
 • Een levendige uitleganimatiestijl waarin we veel kleur gebruiken met levendige muziek en karakters die de boodschap uitbeelden.

02

GRAFISCH
 • Grafische stijl met strakke lijnen
 • Dit is een strakke en zakelijke uitstraling zonder het gebruik van karakters. Met lijnillustraties illustreren we producten of processen in jouw uitleganimatie.

03

VIDEO & FILM
 • Video's, bedrijfsfilms en interviews
 • Video met geanimeerde lay-overs als special effects. Deze stijl is ideaal als je producten wilt laten zien of mensen aan het woord wilt laten.

04

Cartoons
 • Een uitleganimatie in cartoonstijl
 • Of ga je liever voor een getekende uitleganimatie? In deze stijl kunnen we veel creativiteit kwijt. Alle illustraties worden 100% ambachtelijk met de hand getekend door onze cartoonist.

Uitleganimatie laten maken voor internationaal gebruik

Heeft jouw bedrijf potentie om internationaal te groeien? Maak dan gebruik van deze gratis service voor onze klanten. Als je wilt kunnen wij geheel kosteloos jouw uitleganimatie, video of infographic naar onze (overheids)partners in het land van je keuze sturen en jouw bedrijf introduceren. Zij kunnen jouw bedrijf kosteloos introduceren bij bedrijven, kennisinstellingen of andere partners in het doelland.

 • New York

 • Berlijn

 • Hong Kong

 • Houston

 • Stockholm

 • San Francisco

 • Los Angeles

animatie laten maken

Wij zijn lid van:

animatie laten maken

Infographics

2
3
4
6

Nieuw product? – Uitleganimatie voor Start-Ups, Scale-Ups en Innovatieve Bedrijven!

Heb je een start-up, scale-up of innovatief bedrijf en wil je een plek in de markt bemachtigen met jouw product? Het uitleggen van de meerwaarde is cruciaal voor een succesvolle lancering. Dit bereik je met een professionele uitleganimatie in de taal van de kijker. Plaats de animatie op je website, YouTube, Vimeo en LinkedIn of stuur het linkje eenvoudig door per mail naar partijen die interesse hebben. Verhoog in no-time je sales, omzet en naamsbekendheid!

Enkele tevreden klanten

Sinds 2010 hebben honderden bedrijven een uitleganimatie door ons laten maken.

Klant reviews

Vele klanten gingen je voor. Hieronder zie je enkele reacties die wij ontvingen.

Stel je vraag of ontmoet ons online

Wil jij ook een uitleganimatie laten maken? Mail ons je vraag of stuur ons een datum/tijdstip om elkaar vrijblijvend te ontmoeten via Teams, Zoom of Skype.

  Enter your keyword