Preloader
Drag

Animatie laten maken

Waarom wij jouw ideale partner zijn?

Van gemeenten tot de Verenigde Naties in New York. Ons klantportfolio is breed na 15 jaar ervaring. Wij begrijpen ondernemers, burgers én overheden. Van regionaal tot internationaal. Sterker, wij hebben zelf een achtergrond in politiek en internationale betrekkingen!

Wij denken actief mee: samen met jou bespreken we de verwachtingen ten aanzien van de animatiestijl, boodschap en opzet van de animatie. Na de brainstorm en briefing wat je precies van ons verwacht starten we met een eerste opzet. Zo weet je zeker dat jouw boodschap optimaal wordt overgebracht. Het laten maken van een animatie wordt op die manier niet alleen belangrijk maar ook leuk!

Image
Animatie laten maken

Creëer draagvlak en voorkom discussies

Je kunt ingewikkelde discussies voorkomen door met een animatie een standpunt of verhaal begrijpelijk toe te lichten. Mensen denken namelijk in beelden, niet in woorden.

animatie-laten-maken
Animatie laten maken

Inclusief

Beeld begrijpt iedereen en is niet aan scholingsniveau, geletterdheid, locatie of leeftijd gebonden.

animatie-laten-maken
Animatie laten maken

Taal & Cultuur

Wij houden rekening met culturele gevoeligheden en leveren animaties in elke gewenste taal met, indien je dat wenst, ondertiteling.

animatie-laten-maken
Animatie laten maken

Duurzaamheids
ambities: Bespaar papier

Door te communiceren via online animaties of video’s bespaar je aanzienlijk op printwerk wat goed is voor het milieu.

Animatie laten maken

Voor elk onderwerp

Je kunt een animatie laten maken over elk denkbaar onderwerp en er is ruime keuze uit verschillende aansprekende animatiestijlen. Wij adviseren je hier graag in!

animatie-laten-maken
Animatie laten maken

Voorkom een kloof en miscommunicatie

Zorg dat burgers jou begrijpen en voorkom miscommunicatie. Wij leggen in spreektaal uit, niet in schrijftaal of vakjargon.

Animatie laten maken

Geen aanbesteding nodig

Onze tarieven zijn zo scherp dat wij vrijwel altijd onder de aanbestedingsdrempel vallen voor overheidsinstanties!

animatie-laten-maken
Animatie laten maken

Herkenbare en eenduidige uitstraling

Doordat wij de animatie of video in jouw huisstijl ontwikkelen creëer je een unieke herkenbaarheid. Met name overheidsinstanties hechten grote waarde aan een herkenbare en een uniforme uitstraling. Een juist gebruik van logo’s, symbolen en kleuren is dus cruciaal. Wij snappen dat volledig en hebben hier ruime ervaring in.

Jouw ideale partner

Eigen marketingafdeling
of al ander bureau?

Werk je al samen met een ander bureau of met een interne marketingafdeling? No worries! Wij worden regelmatig door bureaus of marketingafdelingen ingeschakeld als externe partij daar het laten maken van een goede animatie écht een vak apart is. Dit besteden zij vaak uit aan experts. Doordat wij al 15 jaar volledig gespecialiseerd zijn in het maken van animaties weet je zeker dat je een product krijgt naar volle tevredenheid.

animatie-laten-maken
Image